Görüş Bildir
Haberler
'Neyi Açıklamışsak Aynılarını Aldılar Bildirgelerine Koydular'

'Neyi Açıklamışsak Aynılarını Aldılar Bildirgelerine Koydular'

ATKN
05.10.2015 - 15:04

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Dün seçim bildirgelerini açıkladılar. Biz 7 Haziran'dan önce neyi açıklamışsak, aynılarını aldılar kendi seçim bildirgelerine koydular' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Zonguldak'ın Alaplı ilçesi meydanında düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi.

'Kaynak yok dediler, neyi açıklamışsak aynılarını aldılar'

'Onlar bize görev vermediler. Sandılar ki biz meydan meydan gezeceğiz, mağdur edebiyatı yapacağız, biz yetkimizi kaçak saraydan değil, milletten isteriz. O nedenle onlar ne anlatacaktı çok merak ediyordum. 7 Haziran'da seçim beyannamesini açıkladık, büyük kesimini de diğer partiler de örnek aldılar, kopya yaptılar. Arkasından seçim bildirgesine 'siz bunları yapamazsınız, para yok, kaynak yok' dediler. Dün seçim bildirgelerini açıkladılar. Bakın değerli vatandaşlarım biz 7 Haziran'dan önce neyi açıklamışsak, aynılarını aldılar kendi seçim bildirgelerine koydular. 'Emekliye iki maaş ikramiye vereceğiz' diyorduk, 'parayı bulamazsınız para yok' dediler ama onlar da koydular. Bu neyi gösteriyor, en sağlıklı hesabı, en tutarlı hesabı en güzel hesabı vatandaş lehine hesabı yapan parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.'

'Ülkeyi işsizlik ve yoksulluktan kurtaracağım'

Ülkeyi işsizlik ve yoksulluktan kurtaracağını vadeden Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'yi düşünün kardeş kavgasının olmadığı bir Türkiye, huzur ve barışın olduğu bir Türkiye, bütün bir güzelliklerin olduğu Türkiye, kadın erkek eşitliğinin olduğu Türkiye, kadınların güler yüzle, sevgi ile çocuklarını okula gönderdiği bir Türkiye, beslenme çantasının olmadığı, tam gün eğitimin olduğu, çocukların öğretmenleri ile bedava öğle yemeği yediği bir Türkiye. Öğretmenlerin toplumun kanaat önderi olduğu lideri olduğu bir Türkiye' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, getirdikleri her öneriyi ölçüp biçerek seçim bildirgelerine koyduklarını vurgulayarak, 27,5 yılını devlete verdiğini, bütçe nasıl yapılır, vergi nasıl toplanır, para nasıl harcanır bildiğini ifade etti.

Hükümetin kurulmamasının, sorunların çözülememesinin nedeninin siyasiler olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, 'Dün bir baktım bizim seçim bildirgesini örnek almışlar sizin önünüze gelecekler. İyi de kardeşim 13 yıldır niye yapmadın CHP söyleyince mi aklın başına geldi' dedi.

Atatürk Meydanı açılışı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşlara hitap etmesinin ardından ilçe merkezinde yürüyerek Alaplı Belediyesinin düzenlediği Atatürk Meydanı açılışına katıldı.

Gülüç Belde Belediyesince yaptırılan Düğün Salonu ve Kent Meydanı'nın da açılışına katılan Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, bütün umudunun kadınlarda olduğunu söyledi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0