Görüş Bildir
Haberler
'Biz İyiysek Kim Gelirse Gelsin Problem Değil'

'Biz İyiysek Kim Gelirse Gelsin Problem Değil'

Batuhan
14.12.2015 - 18:41

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupa Ligi eşleşmeleri hakkında, 'Maçı oynadığın zaman senin çizginin nerede olduğu çok önemli. O dönemlerde bugünkü çizgimizin oldukça üzerinde olacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda karşılaşacakları İtalya'nın Lazio takımının keyifli bir eşleşme olduğunu söyledi.

Galatasaray televizyonuna açıklamalarda bulunan Denizli, Türk takımlarının, özellikle kendilerinin son yıllarda İtalyan takımlarıyla bayağı oynama imkanı olduğunu hatırlatarak, 'Kuranın iyisi kötüsü olmaz. Biz iyiysek kim gelirse gelsin problem değil. Ümit ediyorum ki o tarihte çok daha iyi bir çizgide olacağız. Turnuvanın içinde yer alan her takım zorlu ve güçlüdür. Ama biz Galatasaray olarak gücümüzü hem biliyoruz hem de geliştiriyoruz. Daha yükseklere mutlaka çıkartacağız. Dolayısıyla keyifli bir eşleşme oldu. Ümit ediyorum ki daha önce İtalyan takımlarına karşı özellikle de son yıllarda Juventus’a karşı aldığımız başarının bir tekrarı olur' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0