Görüş Bildir
Haberler
'Bir Daha Yapmasın' Diye Hırsıza Para Veren Çiftçi Yine Soyuldu!

'Bir Daha Yapmasın' Diye Hırsıza Para Veren Çiftçi Yine Soyuldu!

Emre Ordu
04.10.2016 - 18:15 Son Güncelleme: 05.10.2016 - 10:10

İzmir'in Torbalı İlçesinde, trafosundan kabloları çalan hırsıza not ve para bırakan, hırsızın da bu işi zevk için yaptığını belirten başka bir not ve para bırakmasıyla gündeme gelen çiftçi Tahsin Yaman'ın, bu kez diğer tarlasındaki 5 bin lira değerindeki trafosu çalındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrancılar Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Tahsin Yaman'ın hırsızlarla başı dertte. Sürekli olarak trafodaki kabloların çalınan Yaman, elektriksiz kalıp tarlasını sulayamadığı için mağdur olunca çareyi hırsıza not yazmakta buldu. 

Geçen 5 Eylül'de Ayrancılar Mahallesi'ndeki tarlasında bulunan trafosunda yine hırsızlık yapılması üzerine Yaman, trafoya 50 lira para ve 'Bu kabloları çalıp kazanacağın 20 lira yerine sana 50 lira bırakıyorum. Al bu parayı sana helal olsun. Yeter ki kabloları çalma' yazılı bir de not bıraktı. Ancak bu da çözüm olmadı.

Hırsızdan yanıt: 'Zevk için yapıyorum'

Yaman, ertesi gün geldiğinde trafonun panelindeki kabloların tekrar çalındığını fark etti. Hırsızın ikinci bir 50 TL ile 'Bu işi para için değil, zevk için yapıyorum. Bu para da umarım zararını karşılar. Kabloları yine çalacağım' yazılı notuyla karşılaşınca şoke oldu.

3 metre yüksekliğindeki elektrik direğinin tepesinden trafo ve elektrik panelini çaldılar

3 metre yüksekliğindeki elektrik direğinin tepesinden trafo ve elektrik panelini çaldılar

Tahsin Yaman yakasını yine hırsızdan kurtaramadı. Bu defa da Yaman'ın Arslanlar Mahallesi'ndeki tarlasındaki 3 metrelik elektrik direğinin tepesindeki trafo ve elektrik paneli dün çalındı. Ancak, hırsız bu defa not ve para bırakmadı.

"Tarlamı da çalmalarından korkuyorum"

"Tarlamı da çalmalarından korkuyorum"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trafo ve elektrik panelinin çalınmasının kendisine tam 5 bin liraya mal olduğunu belirten Yaman, 'Hırsızlıklardan artık gerçekten usandım. Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Hırsıza not bıraktım olmadı. Koca direkten nasıl indirdiler 2 tonluk trafoyu aklım almıyor. Bir gün geldiğimde tarlamı yerinde bulamamaktan korkuyorum' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
200
131
102
31
10
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Demir

dayı kur kapanı trafonun etrafına yakalanınca aç rakını o bağırdıkça bir yudum çek sonra zevk öyle değil böyle yapılır de

Melih Ugur Oktar

VALLA BAŞKA ÜLKEDE YAŞANMAZ :D

Hayrettin Dikici

aklın mı yok hırsıza bıraktığın parayla gidip bi gizli kamera yerleştir tamam amk