Görüş Bildir
Haberler
'Bilic'in Fikrine Katılmıyorum'

'Bilic'in Fikrine Katılmıyorum'

Batuhan
18.02.2014 - 13:27

'Bilic'in Fikrine Katılmıyorum'

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Karadeniz, hakem hatalarıyla ilgili olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'den yapılan açıklamalarla ilgili olarak, 'Ligin sonuna gelmeye başlayınca, bu tür açıklamalar herkes tarafından yapılmaktadır. Ben herkese itidal tavsiye ediyorum. 100 yılı aşkın dostluğumuzun devam ettiği ortamda, birbirimizin yüzüne bakamayacak konuşmalar yapmamalıyız. Söylediğimizi kulağımız duymalı' dedi.

BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKAMAYACAK AÇIKLAMALAR YAPMAMALIYIZ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Karadeniz, 'Hakem hataları sürekli vardır. Burada kasıt unsuru varsa tenkit edelim. Onun yaptığı açıklama manipülasyondur, ileride böyle olur gibi sözlerle camiaları birbirine düşman edecek konuşmalar yapmamalıyız' diye konuştu.

BILIC'E DERBİ KONUSUNDA KATILMIYORUM. BELKİ DE TAKTİK İCABI BİR AÇIKLAMA YAPTI

Yalçın Karadeniz, Slaven Bilic'in 'Derbide favori Galatasaray'dır' açıklamasına katılmadığını belirterek 'Dünyanın hiçbir yerinde derbilerin favorisi yoktur. Her ne kadar teknik direktörümüz, 'Derbi'nin favorisi Galatasaray'dır' dese de herkesin fikri kendinedir. Belki bir taktik bir söylem olabilir. Ama benim kanaatim, derbi maçların favorisi olmaz. çok defa favori gösterilen takımların mağlup olduğu derbiler olmuştur. Önceden hiçbir şey kestirilemez' dedi.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17376...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın