Görüş Bildir
Haberler
'Beşiktaş Saldırganlarından Biri Suriye'den'

etiket 'Beşiktaş Saldırganlarından Biri Suriye'den'

Beşiktaş'ta 37'si polis 44 kişinin şehit olduğu, 155 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili soruşturma sürdürülürken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önemli bir bilgi paylaştı. Çavuşoğlu saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin Suriye'den geldiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş saldırısına ilişkin yürütülen ve 13 kişinin hali hazırda gözaltında olduğu soruşturmada önemli bilgilere ulaşıldı. 

Bombada TNT ve RDX karışımı patlayıcıların kullanıldığı belirlenirken üçüncü bir kimyasal madde izine de rastlandı. Bombanın fabrikasyon yapımı olduğu belirtiliyor.

Bombanın yurt dışından Türkiye'ye sokulduğu değerlendiriliyor

Bombanın yurt dışından Türkiye'ye sokulduğu değerlendiriliyor

Saldırıda kullanılan patlayıcıları bir araya getirme kabiliyetinin üst düzey askeri personel bilgisi gerektirdiği bu nedenle bombanın yurt dışında yardım alınarak hazırlandığı ve Türkiye'ye sokulduğu değerlendiriliyor.

Öte yandan DHA saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin kimliklerinin tespit edildikleri bilgisini paylaşırken AA ise saldırganların henüz eşkalinin belirlendiğini belirtti.

Çavuşoğlu: 'Beşiktaş saldırganlarından biri Suriye'den'

Çavuşoğlu: 'Beşiktaş saldırganlarından biri Suriye'den'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Beşiktaş'ta geçen Cumartesi eş zamanlı olarak düzenlenen bombalı saldırılarda, saldırganlardan birinin Suriye'den gelmiş olduğunu açıkladı.

'Beşiktaş bombacısı Suriye'den gelmiş. ABD Dışişleri Bakanı Kerry'e de söyledim' diye konuşan Çavuşoğlu, saldırganla ilgili başka bilgi vermedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
410
52
42
8
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hipergrafi

Teröristlerden biri Suriye'den gelmiş demeyeceksiniz sayin soylu. Teröristlerden birini biz ülkeye Suriye'den sokmuşuz diyeceksiniz.

RiveryalıGeralt

Suriyeliler için Devletten yapmasını beklediğim ve Türk halkının ülkesinin geleceği için uygulaması gereken kanunları sıraladım. 1) Mültecilere kira yard... Devamını Gör

Dedikleri çok dğru fakat, biz senin dediklerinin tam tersini yapalım diye RTE avrupadan kendine harçlık alıyor, Putin'den gaz indirimi alıyor fakat üstüne üs... Devamını Gör

sıla can

adam gelmedi siz soktunuz.