Görüş Bildir
Haberler
"Beşiktaş Maçında Kaçırdığım Penaltıdan Sonra Uyuyamadım"

"Beşiktaş Maçında Kaçırdığım Penaltıdan Sonra Uyuyamadım"

Batuhan
04.03.2015 - 10:19

Beşiktaş - Liverpool maçında son penaltıyı kaçıran savunma oyuncusu Dejan Lovren, o gece eve gittiğinde uyuyamadığını söyledi.

Liverpool'un savunma oyuncusu Dejan Lovren, Beşiktaş maçında kaçırdığı penaltıyı hâlâ unutamıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki son penaltıyı kaçırarak Beşiktaş'ın bir üst tura çıkmasını sağlayan 25 yaşındaki oyuncu, Hırvat basınına açıklamalarda bulundu. Dejan Lovren, Beşiktaş önünde kaçırdığı penaltı sonrası uyuyamadığını söyledi ve o anı tekrar tekrar izlediğini itiraf etti: 'Gerçekten benim için çok büyük bir yıkım oldu. Penaltıyı kaçırdığım anda benim için hayat durdu. Ne olduğunu anlamadım. Çok üzücü bir an oldu. Liverpool'u üzen bir adam oldum.

'Önümüze bakmak gerek'

'Penaltının tekrarını eve gittiğimde çok izledim. Hatta uyuyamadım. Ama geri dönmem gerektiğini biliyordum. Manchester City galibiyeti bana da çok iyi geldi. Takım olarak bu ritmi devam ettirmemiz gerekiyor. İleriye bakmam gerekiyor. Benim için Beşiktaş maçı artık geçmişte kaldı .'

Teknik Direktör Slaven Bilic, Lovren penaltıyı kaçırdıktan sonra vatandaşını teselli etmiş ve Hırvat hoca, ' Başını öne eğme ' diyerek 25 yaşındaki stopere sarılmıştı.

Akşam

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0