Görüş Bildir
Haberler
"Beşiktaş Maçı Kaderin Garip Cilvesi"

"Beşiktaş Maçı Kaderin Garip Cilvesi"

Batuhan
15.04.2015 - 13:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ın eski sportif direktörü Önder Özen, Kasımpaşa’yla sürpriz şekilde 1,5 senelik sözleşme imzaladı. Milliyet’e konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Futbol böyle bir şey. İlk maçımda Slaven Bilic’e rakip oldum” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa’yla 1,5 senelik sözleşme imzalayan Beşiktaş’ın eski sportif direktörü Önder Özen kariyerine teknik direktör olarak devam edecek. Sürpriz imzanın ardından Milliyet’e konuşan Özen çarpıcı ifadeler kullandı. Deneyimli çalıştırıcı ilk sınavını cumartesi akşamı Beşiktaş’a karşı verecek olması için, “Kaderin garip bir cilvesi” yorumunu yaptı.

Süper Lig’in bir hafta ertelenmesi nedeniyle ilk maçta Beşiktaş’a rakip olduğuna dikkat çeken Önder Özen, “Bu sektörde olduğunuz sürece daha önce görev aldığınız kulüplerle rakip olmanız gayet doğal. Ben de ilk maçta Slaven Bilic’e rakip oldum. Futbol böyle bir şey... Bir an önce kolları sıvamamız lazım. Öncelikle oyuncularımızı ve hocalarımızı yakından tanımalıyız. Yapılanma sonraki aşamada olacak” dedi.

‘Mehmet Hoca

Özen, Türkiye’de daha önce Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yanı sıra ay-yıldızlı takımda da forma giyen yardımcısı Mehmet Aurelio’nun ülkemizi çok yakından tanıdığını da dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, “Biz ona Aurelio değil, Mehmet hoca diyeceğiz. O içimizden biri. Kasımpaşa’nın başarısı için elinden geleni yapacaktır. Sezonu mümkün olan en iyi yerlerde bitirmek için yoğun mesai harcayacağız. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İmzalar atıldı

Kasımpaşa’nın yeni Teknik Direktörü Önder Özen ve yardımcısı Mehmet Aurelio 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Türk futbolunun önemli isimlerinden ve çalıştığı her takımda başarılı işlere imza atan Önder Özen ile teknik sorumlu olarak 1,5 yıllığına anlaşma sağlanmıştır. Yardımcılığını ise A Milli Takımımız formasını uzun yıllar başarıyla terleten Mehmet Aurelio yapacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0