Görüş Bildir
Haberler
"Beşiktaş'a Kesinlikle Dönmeyeceğim"

"Beşiktaş'a Kesinlikle Dönmeyeceğim"

Batuhan
24.07.2014 - 15:46

"Beşiktaş'a Kesinlikle Dönmeyeceğim"

Beşiktaş ile sözleşme imzalayan ancak kamptan gönderilen Yalçın Ayhan, Beşiktaş'a geri döneceği iddialarını yalanladı.

Al Jazeera 'ye konuşan deneyimli futbolcu, bugün gazetelerde yazılanların tamamen yalan olduğunu belirtti. Beşiktaş'a kesinlikle dönmeyeceğini söyledi.

Gelecek tekliflere göre kariyerine yön vereceğini de sözlerine ekledi.

Beşiktaş anlaşmaya vardığı Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Yalçın Ayhan'ı İngiltere kampına götürmüştü. Fakat tecrübeli futbolcu kampa katılmasının bir gün sonrasında gönderilmişti.

Yaşanan bu olaydan sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile İstanbul'da bir araya gelen futbol direktörü Önder Özen görevinden istifa etmişti.

Canatar: Beşiktaş defterini kapattık, Sivasspor ile görüşüyoruz

Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar da Beşiktaş defterini tamamen kapattıklarını söyledi. Beşiktaş'tan sözleşme fesih bedeli olarak bir milyon euro talep ettikleri iddialarını kesin bir dille yalanlayan Canatar, Siyah Beyazlı kulüpten 25 kuruş dahi talep etmediklerinin altını çizdi.

Beşiktaş'ın uzun süre kendilerini beklettiğini ve bu nedenle diğer kulüplerle bugüne kadar görüşme yapmadıklarını belirten Yalçın Ayhan'ın menajeri, gelen teklifleri artık değerlendirmeye başladıklarını söyledi.

Canatar, Sivasspor'un Yalçın'ı kadrosuna katmak istediğini açıkladı. Sivasspor'un teknik direktörü ve kadrosu ile hedefe oynayan bir takım olduğunu belirten Canatar 'Yalçın ligin en önemli defans oyuncularından bir tanesi. Milli takımda da forma giymek istiyor. Bu nedenle Sivasspor onun için uygun bir takım. Bugün Sivasspor ile görüşeceğiz. Transfer bitene kadar tabii ki kesin konuşamayız' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da geçiren 32 yaşındaki stoper, Galatasaray, Manisaspor, Antalyaspor, Gaziantepspor ve Orduspor gibi takımlarda forma giydi.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeer...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0