Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: "Bırakacaktım Ama Tehdit Ettiler, Karar Değiştirdim, Adayım"

Aziz Yıldırım: "Bırakacaktım Ama Tehdit Ettiler, Karar Değiştirdim, Adayım"

Enver K.
27.05.2015 - 14:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün genel kurulunda aday olmayacağını kararlaştırdığını ancak, bugün bir gazetede çıkan ilan üzerine kararını değiştirdiğini ve başkan adayı olacağını söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Aziz Yıldırım, gazete ilanında 'sen gitmezsen biz seni göndeririz' denildiğini ve bunun bir ölüm tehdidi olduğunu belirterek, tehditlere boyun eğmeyeceğini ve aday olduğunu söyledi. Yıldırım'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

'7 Temmuz'da davada aksi bir karar çıkarsa Fenerbahçe Üyeliğinden ve başkanlığından istifa ederim. Mahkeme neticelendiği günün arkasından kongre kararı alacağım. Bugün gazeteye verilen o ilan olmasaydı aday olmayacaktım, bırakacaktım. Bunlar beni tehdit edemezler, hiçbir şeye boyun eğmem. Listelerini yapsınlar gelsinler, kongrede konuşsunlar. Mahkeme bitene kadar başkanım, mahkemenin sonucuna göre de karar vereceğim.

Takıma yumurta atıyorlar, saldırıyorlar. Be şerefsizler, bu takım kurşulandı. Hepsini tek tek tespit ettim. Bu ilanı verenler her şeyi yapıyor, stattaki organizasyonlar, Genç Fenerbahçeliler'e destek olanlar bu ilanı verenler. Yürekleri olmayan, evlerinden dışarı çıkamayan adamlar gazeteye verdikleri ilanı gelsinler kulübe versinler. Kongre üyeleri kimi seçerse ona saygı göstereceğiz. Ben başkanlığı bıraktıktan sonra da bu çapulculara kulübü bırakmam, çapulcular olmayacak. Bunların kim olduğunu da kongrede tek tek açıklayacağım. Fenerbahçe'yi iyi yöneticiler yönetecek, hepsiyle de görüşüyorum.

Kimsenin adaylığını engellemiyorum, gelsinler aday olsunlar. Seçilirse saygı gösteririm. Fenerbahçe kongresinde tehdit yok. Sen aday olma, ortak aday gösterelim. Kimmiş kardeşim bu adam, açıklayın bakalım biz de bilelim. Şu anda Fenerbahçe'nin pozisyonunu benden ve yönetimdeki arkadaşlardan daha iyi bilen var mı?

30 milyon dolar kendi cebimden bu kulübe para harcadım. Eskiden paramız vardı, iş adamıydık. Ben Fenerbahçe'ye hayatımı verdim, baksınlar bakalım bir tane ihale aldım mı? Benim itibarım Fenerbahçe başkanı olmadan da vardı.

İsmail hocaya kefilim dedim, yine kefilim. Benim suçlu. 50 milyon dolar harcasaydım başarılı olacaktım ama ne olacaktı? Ben bunu yapmam.

Hiç kimse hisse senedi satamayacak, ben de dahil. Kongrede de bu yönde karar aldıracağım. Bu kulüpte ödlek, korkak yöneticilerin işi yok. Ben bu kulübün başına geldiğim zaman çiçekciye kadar borç vardı, ben bunları unutmadım, hepsini tek tek yazdım.

Bizden önce 25 sene 30 sene şike yapıldı bu ülkede. Bursa'da Yurdaşen Karahasan'ın Bursa kalecisine verdikleri yazılıyor, mahkemedelerdi, mahkemelerden aklanmışlar. Yarın biz de mahkemelerden aklanırsak bu kadar suçlamaları hak edecek miyiz? Biz normal mahkemelerde yargılanmadık.'

Cihan

Aziz Yıldırım'ın Bahsettiği Gazete ilanı

Aziz Yıldırım'ın Bahsettiği Gazete ilanı
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0