Görüş Bildir
Haberler
'Beni Oynatmayacaksanız Neden Juventus'tan Satın Aldınız?'

'Beni Oynatmayacaksanız Neden Juventus'tan Satın Aldınız?'

Caner
18.01.2015 - 12:15
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin kadro dışı bırakılan ve kendisine yeni bir kulüp arayan futbolcusu Milos Krasic, Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertlilerde U21 Takımı ile çalışan Krasic, Fenerbahçe'de artık neden bulunduğuna anlam veremediğini söylerken, 'Bir sakatlık yaşadım ve daha sonra iyileştim. Takımda benden daha iyi oynayanlar olduğunu duydum. Kulübe, 'Beni oynatmayacaksanız neden Juventus'tan satın aldınız' diye sordum ama cevap alamadım. Daha sonra Bastia'ya kiralandım. Şimdi ise 1,5 yıldır genç takımla idman yapıyorum. Bu kulüpte kalmak istemiyorum' ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği forması giyen vatandaşı Zoran Tosic de Krasic için, 'Kendisi ile 1 ay önce görüştüm. Çok zor durumdaydı. Transfer için fırsatları kolluyor.' yorumunda bulundu. Krasic'in psikolojik olarak da zor günler geçirdiği, kendisini İstanbul'da hapis hayatı yaşıyor gibi hissettiği şeklinde yorumlar yapıldı.

Ağustos 2012'de Aykut Kocaman döneminde 7 milyon euro karşılığında Juventus'tan transfer edilen kanat oyuncusunun Rusya'ya dönmesi bekleniyor. Krasic daha önce de 2004-2010 yılları arasında CSKA Moskova'da forma giymişti.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/krasic-zor...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0