Görüş Bildir
Haberler
"Beni Kimin Öldürdüğünü Biliyorum"

"Beni Kimin Öldürdüğünü Biliyorum"

NicKo
22.06.2015 - 17:23 Son Güncelleme: 22.06.2015 - 19:23

3 yaşlı çocuğun inanılmaz hikayesi

Golan tepeleri,Filistin ve İsrail arasında yerleşiyor, bu yüksekliklerde yaşayın 3 yaşlı çocuk herkesi yüksek zekası ve inanılmaz hatırası ile şok etti.Çocuk geçmiş hayatını hatırlıyor ve hatta ruhunun daha önceki sığındığı bedenin nasıl öldüğüne bile.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herşey Rüyayla Başladı

Herşey çocuğun çok sıklıkla aynı rüyayı görmekle başladı, çocuk her defa rüyasında bir kavga görüyor ve sonda kavga eden taraflardan birinin diğerini baltayla vurup öldürmesiyle bitiyor.İlk önce ailesi buna bir anlam vermedi, sonra çocuk artık aynı rüyayı hergün görmeğe başladığı için ailesi onunla konuşmaya başladı ve rüyayı daha etraflı anlatmasını istedi.

Doğum Lekesi

Golan tepelerinde yaşayan Dürzilerin inançlarına göre,doğum lekeleri,geçmiş hayattan kalan yara izleridir.Çocuğun kafasında ise balta yarasına benzeyen doğum lekesi olunca,insanlar bu olayı daha etraflı öğrenmeye başladılar.

Yüzleşme

Çocuğa inanan ailesi ve yakınları çocuğun tarif ettiği köye gittiler,çocuk daha önce bedeninin ismini ve yaşadığı evi tanıdı,köylülerin dediğine göre çocuğun gösterdiği evde hakikaten o isimde bir adam yaşamış ve 4 sene önce bilinmez bir sebepten kaybolmuş.Daha sonra çocuk yürüyerk başka bir eve gitti ve o evin sahibini onu tanımamasına rağmen ismiyle çağırdı,adam çıknca  onu tanıdı ve 'Beni Sen Öldürdün,Biz Kavga Ettik ve Sen Kafama Baltayla Vurdun' dedi.Tabi bunu duyan adam bembeyaz oldu ve inkar etti.

Mezar

Bununla bitmedi,çocuk 'eski bedeninin' nerde gömüldüğünü bile hatırlayarak köylüleri oraya yönlendirdi.Mezar kazıldıktan sonra ordan gerçekten 4 senelik bir ceset bulundu,cesedin kafasında balta izi vardı ve en ilginç tarafı ise o balta izi çocuğun doğum lekesiyle aynı yerdeydi.

Araştırma

Tabi bunu okuyan düşüne bilir ki yerli halk efsanelerine,ya da çocukları uyutmak için uydurulmuş korku hikayesine benziyor,lakin bu olay alman psikoloğu Trutz Hardo tarafından araştırlmış ve 'Daha Önce Yaşamış Çocuk' diye bir kitap bile yazmıştır.Daha sonra dünyanın ilginç yeteneklerine ve bedenlere sahip olan insanlar hakkında belgesel yapan 'Extraordinary People' stüdyosu bu çocuğu araştırmış ve onun hakkında bir belgesel çekmiş,olayları çocuğun dilinden duymak isterseniz videodan izleye bilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Boy Who Lived Before - Extraordinary People - Documentary

Kimine göre bu komik,yalan gele bilibir.Herkes kendi inancına göre yorumlaya bilir,tabi ki müslüman ve ya hristiyan birisi bunu radikal olarak redd edip inanmayacak,çünki bunu inançlar öyle emr ediyor,ama ya diğer dinler hakklıysa ve reinkarnasyon varsa?...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0