Görüş Bildir
Haberler
"Benden İstifam İstense Bir Dakika Durmam"

"Benden İstifam İstense Bir Dakika Durmam"

Batuhan
01.07.2014 - 15:08

"Benden İstifam İstense Bir Dakika Durmam"

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlıların kamp yaptığı Almanya’da basına açıklamalarda bulundu.

Özen'in basın toplantısından öne çıkan kısımlar şunlar:

-6 Temmuz Pazar günü 18:00’de bir hazırlık maçımız var. 9 Temmuz’da Almanya 4. Lig ekiplerinden biriyle ikinci hazırlık maçımız olacak.

-13 Temmuz'da Leeds yakınlarındaki Yorkshire bölgesindeki kamp tesislerinde ikinci etap kamp çalışmalarımız başlayacak. Üç hazırlık maçı yapıp, 29 Temmuz'da İstanbul'a geçeceğiz. 8 Ağustos'ta Chelsea, Fenerbahçe ve bizim yer alacağımız bir turnuva olacak. Şükrü Saracoğlu'nda gerçekleşecek.

-Stoper, ofansif orta saha, hücumun sağına ve santrafor bölgesine dört tane transfer yapacağız.

-Tüm yöneticilere karşı sorumluluklarım var. Hangi yönetici ile çalışacağımız yönetim kurulu tarafından bize söylenir. Biz yöneticileri değil, yöneticiler bizi seçer. Ahmet Kavalcı benim için insanlığından çok şey bulduğum bir büyüğümdür. Bir yıl beraber çalıştık. Bu sene kampa Mete Vardar ile beraber geldik. Uyumlu çalışacağımızdan şüphem yok.

-Slaven Bilic benim seçimim. Onunla çalışmak istedim ve pişman olmadım. Kendisiyle çok fikir paylaşımı yaptık. Onun işine hiç karışmadım, oyuncularla mahremiyetine saygı duydum. Sezon biter bitmez 10 saatlik bir toplantı yaptık. Fikir ayrılığı yaşadığımız konular da oldu ama orta noktada buluştuk. Sert tartışmalar da yaşadık. Ancak kavga ya da küslük asla olmadı. Kendisi duygusal bir insandır. O asla küs kalmayı başaramaz.

-Antrenör ekibimiz güçlendirmek gerektiğini Bilic'e ve yönetime ilettim. Eski bir oyuncumuzu ona önerdim. Kendisi düşündü ve istemedi. Hocamız ekibiyle daha iyi yapacağını düşünüyor ve bu konu kapandı.

-Endüstriyel futbolun bir numarasında menajerler var. Bunu üzülerek kabul etmek gerek. İşin ticari tarafı beni hep ürkütüyor. Bütün transfer operasyonlarında yöneticilerin olmasını istedim. Hepsi de oldu. Otelde, uçakta ya da başka bir yerde menajer görmek beni rahatsız ediyor.

-Bilic, futbolun bir numaralı endüstri olduğu Premier Lig'de oynadı. İşiniz hızlı olması için bazen menajerlerden yardım istiyor. Biz de bunu yapıyoruz. Bilic'in kendi menajerinin yaptığı sadece bir transfer var. Geçen sezon yaptığım 11 transferin de menajerleri farklıydı. Bilic'in adının böyle (komisyon vs) konularda yer alması bizi rahatsız ediyor.

-Taraftar da, biz de transfer bekliyor. Havalı bir transfer size kredi verir. Havaya ihtiyacımız var ama sırf bunu yaşamak için 3-5 milyon euro fazla veremeyiz. Yazan rakamı verirseniz hemen alırsınız ama almalı mısınız?

-Lanzini için bir transfer rakamı var, onu istiyorlar. Yaptığımız teklif kabul edilirse alacağız. Transferle hava atılmaz. Gövde gösterisi yapmak için değil takıma katkı yapacak oyuncuları alacağız.

-Mitroglou santrafor konusunda görüştüğümüz bir isim. Ama başka biri isimle anlaşmaya yakınız. Moledo konusu biraz karışık. Yüksek bonservis istiyorlar, o parayı vermeyiz.

-Sivok'un gitmesi yönünde şu an bir şey yok. Kamp sonunda öyle bir şey olursa bilemem. Yalçın Ayhan stoper bölgesinde alternatiflerimizden birisi.

-Bilic, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk ile çalışmak isterse oyuncular burada olur.

-Gökhan Töre ile devam etmek istiyorduk ama transferi zorlaştıran birçok neden var. Başka alternatifler var.

-Olcan Adın, Galatasaray'a hayırlı olsun. Trabzonspor bizim teklifimizi kabul etmemiş olacak ki Galatasaray ile anlaştı.

-İngiltere kampı sonrası 24-26 kişilik takım kadrosu son şeklini alacak.

-Kadromuzu özellikle Şampiyonlar Ligi için güçlendirmeliyi. Mesafe kat ettiğimiz isimler var.

-24 Mayıs'ta başkana ayrılabileceğimi söyledim ama devam etmek istedi. Yönetimden birisi bana kaşını aldırırsa kulüpte duramam, ayrılırım.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0