Görüş Bildir
Haberler
'Bence Bu Durum Bize Yakışmıyor...'

'Bence Bu Durum Bize Yakışmıyor...'

Batuhan
10.11.2014 - 13:57

A Milli Futbol Takımı, Çarşamba günü Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçı ve 16 Kasım'da Kazakistan ile oynayacağı Euro 2016 Grup eleme maçı öncesi toplandığı Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde ilk idmanına çıktı.

Milli Takımın idmanında sakatlıklarından dolayı kaleci Volkan Demirel, Semih Kaya, Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek katılmazken Arda Turan ve Mevlüt Erdinç ise henüz yurt dışından gelemedikleri için idmana çıkamadılar.

Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Volkan Şen, Milli Takımın Brezilya hazırlık maçını ve Kazakistan maçlarını değerlendirdi. 

Uzun bir aradan sonra Milli Takıma davet edilen Volkan Şen 'Öncelikle tekrar Milli Takımda olmak çok güzel bir duygu. Tekrar davet edilmek beni onurlandırdı, çok mutlu oldum. Bunun için Fatih Terim ve ekibine çok teşekkür ediyorum' dedi.

Hazırlık maçı oynayacağımız Brezilya karşılaşmasını değerlendiren Volkan Şen; 'Dün kampa katıldık, bugün ilk idmanımıza çıkacağız ama tabii ki de bizim açımızdan çok önemli bir hazırlık maçı olacak. Sonuç ne olursa olsun bizim sahada oynayacağımız futbol, sahada göstereceğimiz oyun bizim için çok önemli olacak. Biliyorsunuz önümüzde bir Kazakistan maçı var ama ondan önce güzel bir hazırlık maçı olacak. Brezilya maçında eksikleri, hatalarımızı görüp bunu Kazakistan maçında en iyisini yapıp güzel bir sonuç almak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Milli takımın EURO 2016 elemelerindeki geleceği hakkında da konuşan Volkan Şen; 'Hiç kimse şüphe etmesin Milli Takım çok iyi oyunculara sahip iyi bir kadrosu var .Ama bundan sonra telafisi olmayan maçlar var. Artık ona göre performans göstermeliyiz. Bence bu durum bize yakışmıyor bundan sonra iyi sonuçlar almamız lazım' ifadelerini kullandı.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/volkan-sen-brez...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0