Görüş Bildir
Haberler
"Ben Kulüpsüz Kalmam"

"Ben Kulüpsüz Kalmam"

Batuhan
12.01.2015 - 13:04

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu takımın kamp yaptığı Antalya'da basın toplantısı düzenledi. 34 yaşındaki veteran yıldız, 'Şu anda F.Bahçe'den başka bir kulübü düşünmüyorum. Teklif de yok. Ama 1 Haziran gelince kulüpsüz kalmam, bunu net bir şekilde söyleyebilirim' dedi.

Emre Belözoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

*Emre Belözoğlu: Bu sezon sözleşmem bitiyor ancak 37-38 yaşıma kadar Türkiye’de futbol oynamak istiyorum.

YABANCI KURALI HAKKINDA

“Bunu denetleyen bir kurul olmalı. Çok büyük bir devrim olduğunu da düşünmüyorum. Türk futbolcular için dezavantaj olduğu belirtiliyor ancak ben bu şekilde görmüyorum. kaliteli futbolcu her yerde kalitelidir. Kulüplerin bu konu için ekonomik anlamda yol gösterecek yöneticilere ihtiyacı var”

SPORTİF DİREKTÖRLÜK KONUSU

“Bir süredir bu konu konuşuluyor ancak benim böyle bir fikrim yok. Biraz önce söylediğim gibi en az 2 sene daha futbol oynamak istiyorum. 4. yıldız bu seneki en büyük hedefimiz. Fenerbahçe’den tabiiki ayrılabilirim. Futbolun içinde olan şeyler bunlar ama gönlümde futbolu Fenerbahçe’de bırakmak var”

“BEN KULÜPSÜZ KALMAM”

“Kulüplerin önceliğinin başarı olması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe’de de öncelik başarı. O da şampiyonluk. Bu yüzden burada sözleşmeler genelde sezon sonu yapılıyor. Benle de alakalı bir durum varsa, sezon sonu olacaktır diye düşünüyorum. Ben Türkiye’de zorlukları kendi kendime yaşattım. Bu konuda kendimi eleştirebilen bir insanım. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu görebilecek tecrübedeyim. Amerika veya başka bir yerden bana ulaşan resmi bir teklif yok. 1 Haziran’da mutlaka kulüpsüz kalmam, onu söyleyebilirim.”

“OZAN TUFAN’I İSTERİZ”

“Ozan Tufan çok yetenekli bir oyuncu. Her zaman onun gibi oyuncuları takımda, yanımızda görmek isteriz. Ancak bu konu hakkında benim konuşmam doğru olmaz. Başkanımız ve teknik heyetin konuşması daha doğru…”

“EN İYİSİ MESSİ”

“Lionel Messi, gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur. Bunu daha 26-27 yaşında olmasına rağmen söylüyorum.Ülkemizdeki yetenekler Messi seviyesinde olmasa da değerlerimiz bilinmiyor.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/12/emre-be...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0