Görüş Bildir
Haberler
'Ben de mi Beşiktaş'a Yatacağım?'

'Ben de mi Beşiktaş'a Yatacağım?'

Batuhan
05.02.2014 - 11:14

'Ben de mi Beşiktaş'a Yatacağım?

Türk futbol tarihinde, F.Bahçeli Osman Denizci'nin 30 yıl önce Trabzonspor'a transfer olup sezonu F.Bahçe'de tamamlamasından sonra bir ilk yaşandı.. Sezon sonunda G.Antep'le mukavelesi bitecek olan Cenk Tosun, devre arasında Beşiktaş'la anlaştığını açıkladı, hatta yeni kulübünün formasıyla poz verdi.. Ama Mayıs ayına kadar da Antep formasını giyecek..

Karışık gibi gözüken, ancak Avrupa'da sürekli yaşanan bu transfer süreci ilginç bir rastlantıyı da beraberinde getirdi.. Cenk'in yeni takımı Beşiktaş ile artık eski takımı diyebileceğimiz G.Antep bu hafta karşılaşacaklar..

Kamuoyu tarafından 'Etik mi, değil mi?' diye sorgulanmaya başlanan 'Cenk Beşiktaş'a karşı oynar mı?' mevzuunu, en yetkili isme, Antep'in teknik direktörü, Beşiktaş'ın eski kaptanı Sergen Yalçın'a sorduk..

İşte Sergen'in sampiy10.com'a özel açıklamaları:

'Ben 20 yıldır bu işin içindeyim.. Türk futbolunda bir arpa boyu yol katedilmez mi arkadaş! Şimdi de çıkardılar, 'Cenk oynar mı, oynamaz mı, etik mi, değil mi?' Etik ne arkadaş.. Etik arayanlar kendileri ne kadar etik işlerini yapıyorlar acaba..

Ne büyüttüler bu işi.. Bir tane maç altı üstü, atla deve değil yani.. Cenk'i oynatmam için ne sıkıntı var ki? Cenk Tosun karakter olarak 10 numara bir kardeşimiz.. Aslan gibi çıkacak, Beşiktaş'a karşı maçını oynayacak.. Şu an Antepli.. Ben de Beşiktaşlıyım, ne yani ben de mi Beşiktaş'a yatacağım? Bizim için şu an önemli olan Antep..

Bıraksınlar bu işleri.. İnsanların midesini bulandırmak için çıkarılan söylentiler bunlar.. Kimse böyle ucuz işlerle uğraşmasın, benim de canımı sıkmasın.. Avrupa'da sürekli olarak yaşanıyor böyle durumlar.. Kimse mevzu etmiyor..'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın