Görüş Bildir
Haberler
"Ben Bunu Nerden Buldum Ya?" Diye Düşündüren Ruh Hastası Arkadaşa Ait 13 Özellik

"Ben Bunu Nerden Buldum Ya?" Diye Düşündüren Ruh Hastası Arkadaşa Ait 13 Özellik

İnsan ailesini seçemez diye bir laf vardır. Arkadaşlar için böyle bir şey söz konusu değil. Ancak bazen bazı insaların nasıl olup da hayatımıza girdiğini anlamayız. Bi bakmışız, arkadaşımız oluvermiş. Üstelik insan durup bir düşününce 'Lan ben bunla nasıl geçiniyorum acaba?' diye de kendine sorar. Mutlaka sizin de etrafınızda bu ruh hastası arkadaşlardan vardır. Sizinkilerde de bu özellikler var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En bilindik özellikleri bulundukları ortamdaki uyumsuzluklarıdır. Hiçbir şekilde orta yol olmaz bunlarda.

2. Diğer arkadaşlarınla tanıştırırsın, öyle patavatsız bir laf eder ki, ortamdaki herkes bir anda salaklaşır ama kimse bi şey de diyemez.

3. Enerjilerini nereye yönlendirecekleri hiç belli olmaz. Herkes otururken ya kalkar oynar ya da oynayan insanların enerjisini oturduğu yerde emikler.

4. Ortada üzülecek hiçbir şey yokken sırf ilgi çekmek için oturup ağlar. Konu bulmak hiç zor değildir ona göre, dünyanın öteki ucundaki saçma bir şey de olsa olur.

5. Başkalarını kıskanmak ona hayat enerjisi sağlar. Özellikle hedefine aldığı birinin başına bir iş geldiyse mutluluktan delirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiçbir şekilde birlikte bir plan yapamazsınız. Kendi önceliklerine göre hareket eder, hiçbir alternatifi kalmadıysa size yönelir. Aynı şeyi siz yaparsanız ağzınıza tükürür.

7. Her şeyin en iyisini yaptığını iddia etmesi yetmiyormuş gibi önüne gelene de bok atar. "Bu hamburger ne biçim!" ya da "Burası ne biçim mekan!" en tahmin edebileceğiniz cümleleridir.

8. Alınganlıktan geberebilir. Her an "Sen bana mı laf soktun?" diyecek gibi durur. Dünyada bir tek kendisi olduğu için tabii...

9. Size karşı "En yakın arkadaş" zaafı vardır. Bir şekilde size tutunur, her konuda size danışır. Atsan atılmaz, satsan satılmaz...

10. Güzel bir günü mahvetme gibi olağanüstü yetenekleri vardır. O isterse bütün dünyayı kötü enerjisi ve asabiyetiyle yok edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Siparişi yanlış geldiği zaman dışarıdaysa garsona, evdeyse yemek getiren kuryeye höyküre höyküre bağırır. Asla sorun çözmez, sorun yaratır.

12. Gerginlikten ve mutsuzluktan beslenir. Herkese karşı asi olmayı marifet zanneder, öyle de yaşar.

13. Böyle bir insanla arkadaşsanız eğer sizin de normal olduğunuz söylenemez. "Bütün manyaklar da beni buluyo" diyerek sıyrılamazsınız, içinizden bi ses sizi manyaklarla arkadaş yapar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
100
49
30
13
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kardelen Tilav

#9 satılır satılır let go ile çok kolay satılır :D

Hestia

neDEN SCHMIDT DOLU GALERİ

Hestia

Gerçi ruh hastası arkadaş demiş