Görüş Bildir
Haberler
''Ben Böyle Başkan Görmedim''

''Ben Böyle Başkan Görmedim''

Batuhan
08.09.2014 - 12:51

Diego Ribas Aziz Yıldırım Hakkında Konuştu! ''Ben Böyle Başkan Görmedim''

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı yıldız, Yıldırım ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti: 'Kariyerimde birçok ekibin formasını giydim. Takımı için sağlığından olan, hapis yatan, kulübünü ailesinin bile önünde tutan bir başkan görmedim”

Fenerbahçe’ye üç yıl gecikmeli olarak imza atan Diego Ribas ile Aziz Yıldırım arasında kısa sürede çok özel bir bağ oluştu.

Yaptığı her açıklamada başkana ne kadar güvendiğini dile getiren Brezilyalı yıldız, Yıldırım ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti. Kariyeri boyunca birçok takımda oynadığını ve farklı başkanlarla çalıştığını söyleyen Diego, Aziz Yıldırım’a övgüler yağdırdı.

'FEDAKARLIK YAPACAĞIZ'

Tecrübeli futbolcu, “Brezilya’da ve Avrupa’da önemli ekiplerde forma giydim. Ancak kariyerim boyunca takımıyla bu kadar yakından ilgilenen, kulübü için sağlığından olan, hapis yatan bir başkan görmedim. Kulübünü ailesinin bile önünde tutan bu başkan için biz futbolcular olarak büyük fedakârlık yapıp, tüm enerjimizi sahaya yansıtmalıyız” ifadelerini kullandı. Ayrıca Aziz Yıldırım’ın oyuncular ile bire bir görüşüp, dertlerini dinlediğini ve sorunlarını çözdüğünü dile getirdi.

20. ŞAMPİYONLUK SÖZÜ!

Diego, “Başkanla yaptığımız konuşmalarda 4. yıldızı ne kadar çok istediğini fark ettim. Bu konuda teknik heyet, ben ve arkadaşlarım, taraftarlarımızın da desteği ile elimizden gelen her şeyi yapmalıyız, yapacağız da... Bu sene 20. şampiyonluğu Aziz Yıldırım’a ve bizi destekleyen milyonlarca taraftarımıza hediye edeceğiz” diyerek 4. yıldızın sözünü verdi.

(Fanatik)

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0