Görüş Bildir
Haberler
'Bebek Benden Değil' Diyerek Eşini Öldürmüştü: Bebeğin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

etiket 'Bebek Benden Değil' Diyerek Eşini Öldürmüştü: Bebeğin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

Batuhan
28.05.2021 - 08:56

Konya'da 6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer'i, karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını söyleyerek tüfekle vurarak öldüren Ali Rıza Yüzer, yapılan DNA testi sonucu ölü bebeğin babası çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya'nın Çomru ilçesinde yaşayan Ali Rıza Yüzer, geçen yıl 16 Aralık'ta 3 çocuğunun annesi 6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer'i tüfekle 5 el ateş ederek öldürmüştü.

Sadife Yüzer kanlar içinde yere yığılırken, Ali Rıza Yüzer sağlık ekiplerini arayıp, durumu bildirdi. Sadife Yüzer yaşamını yitirirken, jandarmaya teslim olan Ali Riza Yüzer, tutuklandı.

Ali Rıza Yüzer hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 'Gebe olduğunu bildiğini eşini tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede Ali Rıza Yüzer'in ifadesine yer verildi.

'Ev işlerini yapmadığı için tartışıyorduk'

'Ev işlerini yapmadığı için tartışıyorduk'

Eşi ile arasında geçimsizlik olduğunu belirten Yüzer, 'Olaydan yaklaşık 3-4 gün önce aramızda yeniden tartışma ve kavga oldu. Bu tartışma sırasında eşim bana 'çocukların ikisi senden' değil dedi. Ben de evden kendimi uzaklaştırarak sakinleştirdim. Zaten her gün eşimle ev işlerini yapmadığı için tartışıyorduk. Olay günü yine bu nedenle tartıştık. Eşim yine bana hitaben 'karnımdaki çocuk senden değil' dedi. Ben kendimi bir anda kaybettim. Evde içi dolu olarak bulunan tüfeğimi alarak 5 el ateş ettim. Tüfek bana dedemden kaldı. Daha sonra yaptığımın yanlış olduğunu anladım hemen ambulansı aradım. Sağlık çalışanları eşimi yere yatırıp kanayan yarasına tampon yapmamı istedi. Ben de bornozla eşime tampon yaptım ardından jandarmayı aradım' dedi.

DNA testi yapıldı

DNA testi yapıldı

Sadife Yüzer, Ali Rıza Yüzer ve ölü bebekten örnekler incelenmek üzere Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi. Yapılan DNA testinde çocuğunun biyolojik babasının yüzde 99.99 Ali Rıza Yüzer olduğu tespit edildi.

İddianamede 'Atılı suçu hafifletmek maksadıyla çelişkili ifadelerde bulunduğu, alınan örneklerle çocuğun biyolojik babasının şüphelinin kendisi olduğu, haksız tahrik indiriminin uygulanmaması gerektiği' belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
78
64
12
9
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?