Görüş Bildir
Haberler
"Bazılarının Gitme Vakti Geldi"

"Bazılarının Gitme Vakti Geldi"

"Bazılarının Gitme Vakti Geldi"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Ümraniye'de yaptığı konuşmada, 'Bazılarının gitme vakti geldi, heyecanlarını görüyorum' dedi.

Bir kişinin belediye başkanlığı için 10 yıldan daha fazla bulunmaması gerektiğini ve partisine bu yönde görüş bildireceğini söyleyen Sarıgül, İstanbul'da kentin doğruları döneminin başlayacağını belirterek, 'İstanbul'da benim doğrularım dönemi bitiyor' dedi.

Mustafa Sarıgül, Ümraniye'de Artvinlilerle bir araya geldi. Tulum ile karşılanan Sarıgül, konuşmasının ilk bölümünde Başbakan Erdoğan'ın bir konuşması ve Pazar gününe kadar süre tanıması konusuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Genel konulardaki değerlendirmelerin partisi tarafından yapıldığını belirten Sarıgül, İstanbul'da büyük bir değişim rüzgarı bulunduğunu belirterek, 'Bazılarının gitme vakti geldi, o gitme vaktini geciktirmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Heyecanlarını görüyorum. Bütün olaylara bütün saldırganlarına bakıyorum. Çok heyecanlılar ama biz vakur olacağız. Biz sakin olacağız çünkü biz kampanyamızda ne söyledik, biz ötekisi oluşturan anlayış içinde olmayacağız' şeklinde konuştu.

İstanbul'da yeni bir anlayışı uygulayacaklarını belirten Sarıgül, 'İstanbul'da benim doğrularım dönemi bitiyor, kentin doğrularının dönemi başlıyor. İstanbul'da adamı olanın işi değil, hak edenin işi olacak.' dedi. Bütün İstanbulluları aynı anlayışla karşıladığını belirten Sarıgül, Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlara seslendi. Sarıgül, 'Daha önce işe giren hiç bir arkadaşımın aşı ve işi ile kesinlikle kesinlikle oynamam. Bizim görevimiz ocakları söndürmek değil, ocakları tüttürmeye geliyoruz. Siyasi hayatımda hiç bu kadar formda olduğumu hatırlamıyorum. Allah'ın bize bugünlerde verdikçe veriyor' ifadesini kullandı.

Belediye başkanlığı süresi ile ilgili kendi görüşünü on yıl olarak açıklayan Sarıgül, 10 yıldan fazla görevden kalmanın yorgunluklara neden olduğunu belirterek, 'İleride inşallah partimizin tüzük kurultayı yapıldığında da bunu önereceğim. Kabul edilir mi bilmiyorum ama on yıldan fazla kalınca rutine düşüyor, yorgunluk başlıyor. Enerji düşüklüğü oluyor verimli olamıyor. Kaldı ki burada 1994 yılından beri 20 yıldır aynı anlayış var. Yaptıklarına çok teşekkür ediyorum ama inşallah biz daha iyisini daha güzelini yapacağız' diye konuştu.

CHA

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarın Tarihi Bir Gün Olacak

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ümraniye Dudullu'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Sarıgül, ziyaretin sonunda Dudullu Meydanı'nda toplanan kalabalığa seçim otobüsünden konuşma yaptı. Yarın Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi ile Fatih Kocamustafapaşa'yı ziyaret edeceğini kaydeden Sarıgül, yarının Türkiye için çok önemli bir gün yaşayacağını söyledi. Konuşmasında 'Yarın yaşanacak tarihi günü de bir gün tarihin yazacaktır' diyen Mustafa Sarıgül, 'Tarih şunun için yazacak; kahramanlar kolay işten çıkmaz, kolay işlerden çıkanları tarih yazmaz. Yarın zor işten çıkanları tarihin yazdığı gün olacak. Yıldırım Mahallesi'nde siyasi bir deprem olacak. İstanbul'da kin, nefret, sevgisizlik dönemini bitireceğiz, barışı özgürlüğü, demokrasiyi, insan haklarını getireceğiz' diye konuştu.

'SİZİ GİDİLER SİZİ'

Sarıgül, seçim kampanyası sırasında rakipleri hakkında karalama, kötüleme, sinkaflı konuşmalar yapmayacaklarını belirtti. Mustafa Sarıgül, 'Yarın Fatih ilçemizde adeta birer metre arayla halka olacağız. Yarın başka dostlar da Sinan Erdem'de olacaklarmış. Biz oraya gittik ya, onlarda oraya gidiyorlarmış. Artık onlar bizi takip ediyor. Hayatta iki tane tercih vardır. Ya tozda dumanda kalırsınız ya da tozu dumana katarsınız. Şunu bilmenizi istiyorum ki şu kardeşinizde tozda dumanda kalacak göz yok, tozu dumana katacağız. Yarın ola hayır ola, yarın ola güzellikler ola. Yarın güneş yeniden doğacak. Maçın tarihi belli oldu hakemi etkilemeye çalışıyorlar. Sizi gidiler sizi...

Çok tahrik edecekler ancak sizlerden ricam şudur; Ak Partili vatandaşlarımızla konuşun onlara gerçeği anlatın. Onlara 'Sarıgül'ün ötekisi olmaz, parti ayrımı yapmaz' deyin' dedi.

'TEHLİKE YANIMIZDAN GEÇMİYOR, ÜZERİMİZE DOĞRU GELİYOR'

Sarıgül'ün konuşması meydanda toplanan kalabalık tarafından 'Çare Sarıgül', 'Çalışa çalışa kazanacağız' şeklinde atılan sloganlarla sık sık kesildi. Konuşmasına 'Ülkemizde senin savcın benim savcım olmaz, senin polisin benim polisim olmaz' diye devam eden Sarıgül, 'Allah rahmet eylesin Erbakan Hoca'nın başbakanlığını yaşadık. Ecevit'in, Özal'ın Demirel'in başbakanlıklarını yaşadık. Hiçbir başbakanda böyle birşey olmadı. Soruşturma sırasında binlerce polisimiz, emniyet müdürümüz, yüzlerce savcımız görüşlerinden, düşüncelerinden dolayı bir gecede tayin edilmedi. Tehlike yanımızdan geçmiyor, üzerimize doğru geliyor.

  • Vatan
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/sarigul-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0