Görüş Bildir
Haberler
#BazıKelimelerÇokGüzel: Artık Kitapta Daha Güzel

#BazıKelimelerÇokGüzel: Artık Kitapta Daha Güzel

Batuhan
30.12.2015 - 16:29

Lûgat365 projesinin yaratıcıları Banu ve Onur Ertuğrul, Can Yayınları'ndan çıkacak kitapta usta yazarların eserlerinden alıntılarla unutulmaya yüz tutmuş sözcükleri okura sunuyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklamcılık yapan Banu ve Onur Ertuğrul çifti, 2014 yılının sonlarına doğru sosyal medyada 'Lûgat365' ismini verdikleri bir proje başlattı. Kolları sıvayan ikili, 2015 yılı boyunca her gün beğendikleri bir kelimeyi Twitter ve Instagram üzerinden paylaşmaya; eski kelimeleri, unutmuş ya da hiç duymamış günümüz toplumunun dikkatine sunmaya başladı.

Çok zaman usta yazarların kitaplarında denk gelinen ya da anneannelerimizden, dedelerimizden beri pek duyulmayan bu güzel kelimeleri yeniden hatırlatan ikilinin projesi 2015'in bitişiyle birlikte sona erecek. Sosyal medya takipçilerinin şimdiden buruk mesajlar yazdığı Lûgat365 ekibi, Can Yayınları ile birlikte takipçilerine bir yeni yıl sürprizi hazırladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Can Yayınları tarafından bu hafta kitap olarak yayımlanacak olan ''Lûgat365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel', unutulmaya yüz tutmuş sözcükleri usta yazarların eserlerinden alıntılanmış örnek kullanımlar eşliğinde okura sunuyor. Dijital platformlarda başlayıp sokaklara yayılan, daha sonra tasarım bardaklar üzerinde yerini alan Lûgat365 projesinin kitabı, nevi şahsına münhasır tasarımı ve el yapımı özel bez cildi ile okurunu bekliyor.

Milliyet Sanat

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
27
10
1
1
0
0