Görüş Bildir
Haberler
"Bayern Münih'i Devirebiliriz"

"Bayern Münih'i Devirebiliriz"

Fatih
07.04.2014 - 22:12

"Bayern Münih'i Devirebiliriz"

Manchester United'ın İspanyol yıldızı, Bayern Münih ile oynayacakları kritik rövanş mücadelesi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Manchester United 'ın yıldız futbolcusu Juan Mata , Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih ile oynayacakları maç öncesi kendilerine olan güvenlerinin yerinde olduğunu söyledi.

İspanyol yıldız, devre arasında Chelsea'den transfer edilmesi nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemese de, Newcastle United karşısınd aldıkları galibiyetle takım olarak büyük moral bulduklarını ifade etti.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Mata, 'Newcastle karşısında aldığımız galibiyetle Almanya'ya moralli gitmek bizim için çok önemliydi. Takım olarak enerjimiz yerinde. Ben de arkadaşlarımı evde, televizyon başından destekleyeceğim. Allianz Arena, Avrupa'nın en zorlu stadyumlarından birisi. Ama biz de Manchester United'ız ve onları devirmeyi başarabiliriz.' ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, Newcastle United maçında attığı iki golün kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın