Görüş Bildir
Haberler
"Başımda Davul Çalsalar Uyanmam" Diyenleri Nakavt Edecek 10 Alarm Saati

"Başımda Davul Çalsalar Uyanmam" Diyenleri Nakavt Edecek 10 Alarm Saati

Buldumbuldum
08.03.2014 - 13:31 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 13:48

Uyku baldan tatlıdır diye boşuna dememişler. Bu türküyü her sabah uyanmaya çalıştığımızda içimizden tekrarlıyoruz. Ama bir de oldukça iddialı olup 'Başımda davul çalsalar da ben uyanmam, uykum çok ağır' diyenler var. Böyle olunca devreye sizi uyandırmak için ya anneniz giriyor ya da ömrünüzü uyumakla geçiriyorsunuz  :)  Bir de sabah sizi uyandırabilmek için beş dakikada bir başınıza dikilen annenize içten içe sinirleniyorsunuz. Halbuki her şey sizin için. Sonra da 'Annemin ne suçu var ki, sanki o istiyor diye uyanıyorum' diye uyku bölücü gibi gözüken annelerimizi kucaklama faslımız başlıyor. Biz insanlar bir tuhafız gerçekten.. Uykumuz bölününce anında agresife bağlıyoruz. 

Ama anneniz sizi belli bir döneme kadar uyandırabilir. Artık kendiniz uyanmaya alışmalısınız. Sizleri renkli mi renkli, ilginç mi ilginç en farklı alarm saatleri ile tanıştırmak için buradayız. Kendi başınıza uyanmanın nasıl bir duygu olduğunu siz de tatmalısınız. Sizi en ağır uykudan bile çekip çıkarabilecek bu alarm saatleri mutlaka inceleyin. Sonra sıradan çalar saatleri görmek size sıkıcı gözükmeye başlayacak. Eee haydi buyrun alarm saat yolculuğumuz baş-la-sın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Gizli Ajan Alarm Saati

1-) Gizli Ajan Alarm Saati

Hayatınıza aksiyon katmak istiyorsanız güne heyecan verici bir şekilde uyanmanıza vesile olacak bu alarm saati çok seveceksiniz demektir. Sizi titreşimiyle uyandıracak bu alarm saatin tetiğini çektiğinizde silahı doğrulttuğunuz yerde saatin kaç olduğunu dijital olarak görebileceksiniz.

Gizli ajan alarm saatin nasıl çalıştığını, aşağıdaki videoda daha detaylı görebilirsiniz.

2-) Sesli Araba Lastiği Alarm Saati

2-) Sesli Araba Lastiği Alarm Saati

Hız tutkunlarının favorisi olacak bu alarm saatle güne hızlı başlamaya hazır olun. Asfalt ağladı dedirtecek hızın lastiklerde oluşturduğu ses her sabah sizi uyandırmak için kulaklarınıza misafir olacak.

3-) Koşucu Alarm Saat

3-) Koşucu Alarm Saat

Her sabah enerjik uyanmayı kim istemez ki! Çaldığı zaman tekerlekli mekanizması sayesinde odanızın içerisinde koşturmaya başlayacak bu saat siz alarmını kapatana kadar çalmaya devam edecek. Şimdi koşma zamanı!

Güne enerjik başlamanın en keyifli yolu: Koşucu Alarm Saat

İçeriğin Devamı Aşağıda

4-) Roket Alarm Saat

4-) Roket Alarm Saat

Sabah yataktan roket hızıyla fırlamayı kim istemez ki! Siz yeter ki uyanmak isteyin sizin için gerekirse rokette fırlatırız. :) Bu roket alarm saat ile güne hareketli bir başlangıç yapın.

Roket atsalar ancak uyanırım diyenler izlesin. :)

5-) Pacman Alarm Saati

5-) Pacman Alarm Saati

Atari ve bilgisayar oyunu olarak tanınan Pacman artık alarm saat olarak karşınızda! Hayaletlerin kovaladığı Pacman, telaşını size de yansıtacak. Pacman oyun müziğiyle uyanmak gününüze neşe katacak.

Her sabah nostaljiyi yaşamak isteyenlere özel Pacman alarm saat.

6-) Ses Kaydeden Alarmlı Masa Saati

6-) Ses Kaydeden Alarmlı Masa Saati

Sizce de kulak tırmalayan alarm müziklerine son vermenin vakti gelmedi mi? Sabahları hangi sesle uyanmanız gerektiğine karar verin ve kendinizi o sesle ödüllendirin. Ses kaydı yapabileceğiniz bu alarm saat ile güne istediğiniz sesi duyarak başlamanız mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7-) Televizyon Saat

7-) Televizyon Saat

Eskiden uzaktan kumandalı televizyona sahip olan kendisini zengin ilan edermiş. Siz de kendinizi özgün ilan etmeye var mısınız? Uzaktan kumandalı bu çalar saat nostaljik alarm müzikleriyle sizi uyandırmaya geliyor. 80'lerdeki tv tasarımına sahip bu alarm saat masanızda yer edinmek için heyecanlanıyor.

8-) Disko Topu Dijital Çalar Saat

8-) Disko Topu Dijital Çalar Saat

Diskoyu ayağınıza getirecek bu alarm saatle oldukça renkli bir 'günaydın' demeye hazır olun! Güne parti modunda başlamak isteyenlerin çok hoşuna gidecek bu çalar saat, klasik alarm saatleri unutturmaya geliyor.

Odanızı diskoya çevirecek alarm saat.

9-) Fotoğraf Makinesi Görünümlü Çalar Saat

9-) Fotoğraf Makinesi Görünümlü Çalar Saat

Fotoğraf çekme tutkunu olanlar bu alarmlı saate hayran kalacaklar. Kendini fotoğraf makinesi sanan çalar saat mi desek, çalar saat zanneden fotoğraf makinesi mi desek, ne desek bilemedik ama bu ürünü çok seveceğiniz kesin. En ilginç alarm saat sizinkisi olacak!

10-) Atari Alarm Saat

10-) Atari Alarm Saat

Bir zaman makinesi olsa çocukluk dönemlerinize dönmek isterdiniz öyle değil mi? Çünkü mutluluğu en has haliyle yaşadığımız dönemler çocukluk dönemimiz.. Çocukken atari oynamayan var mı? Yılmadan oynadığımız ve oyunun lezzetini doyasıya aldığımız atariler artık alarm saat olarak karşınıza çıkıyor. Atari sesleriyle uyanıp çocukluk dönemlerini hatırlamayı kim istemez ki!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atari oynamayı özleyenler bu alarm saati çok sevecekler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
13
13
13
12
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın