Görüş Bildir
Haberler
'Başıma Bir Şey Gelirse Müge Anlı'ya Çıkın' Demişti: Su Kanalında Cansız Bedeni Bulundu

'Başıma Bir Şey Gelirse Müge Anlı'ya Çıkın' Demişti: Su Kanalında Cansız Bedeni Bulundu

ozcanmine
11.02.2019 - 21:53 Son Güncelleme: 12.02.2019 - 09:42

Kırıkkale'de 10 gün önce kayıplara karışan 34 yaşındaki Sibel Gökbulut'un, Karacalı Köyü yakınlarındaki yüksek hızlı tren inşaatına bağlı su kanalında cansız bedeni bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken Gökbulut'un kaybolmadan önce 'Başıma bir şey gelirse Müge Anlı'ya çıkın' dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis teknik takibe aldı.

Polis teknik takibe aldı.

DHA'nın aktardığına göre, yalnız yaşayan kızları Sibel Gökbulut'a ulaşamayan ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Gelen ihbar üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, 34 yaşındaki Gökbulur'u bulmak için en son görüştüğü kişileri teknik takibe aldı.

"Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın."

Kızından haber alamayan anne Gülseren Gökbulut ise, Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Anne Gökbulut kızının kaybolmadan 3 gün önce 'Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' dediğini söyledi. 

Anne Gökbulut katıldığı programda, kızının hayatından endişe ettiğini ifade ederken Müge Anlı'ya 'Kızımı bulmama yardım edin' diyerek çağrıda bulundu.

Programdan kısa süre sonra cansız bedeni bulundu.

Programdan kısa süre sonra cansız bedeni bulundu.

Programdan kısa bir süre sonra, Karacalı Köyü civarında bulunan yüksek hızlı tren inşaatının yanında bulunan su kanalında ceset gören köylüler durumu polise ihbar etti.

Dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, yaptıkları inceleme sonrasında cesedin Sibel Gökbulut'a ait olduğunu tespit etti. 

Sibel Gökbulut'un dövülerek öldürüldüğünü tespit eden polis ekipleri, olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

Anne Gökbulut'un Müge Anlı'nın programında anlattıklarını dinlemek için👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jey

Muge Anli yi psikolojim bozuluyor diye izlemiyorum ama bu olay icin baktim son bolume. Kadın olmanın bu ülkenin pis eril çöplügü icinde ne kadar zor oldugunu... Devamını Gör

Jey

Evde ki kadını namusludur, anadır, kutsaldır.. ama bosanmış kadın; erkegini bırakmıs ya da her yola uygundur bu pislikler icin. Bu kadın da satılmış, cocuguy... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Olması gereken "başıma birşey gelirse polise haber verin" değil midir?? Ve geldiğimiz durumdan memnun muyuz acaba?? Müge Anlı dediğini kadın dedektif değil, ... Devamını Gör

Jey

simdi bitirdim programi. 11 gun olmus ama muge anliya cikinca adam gozaltina aliniyor. Evet yani basiniza birsey gelirse muge anli ya cikin.

nukkummatti

millet nezninde müge anlı maaşlı, eğitimli ve yetkili kolluk kuvvetlerinden daha güvenilir.