Görüş Bildir
Haberler
‘Başbakanlık Koltuğu Boş, Hazırlık Yapılıyor’

‘Başbakanlık Koltuğu Boş, Hazırlık Yapılıyor’

ATKN
07.02.2015 - 18:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın istifasıyla ilgili, “Öyle anlaşılıyor ki Başbakanlık koltuğunun boş olması nedeniyle, bir hazırlık yapılıyor.” dedi

Şanlıurfa’da bir dizi temasta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK temsilcileri ile yaptığı görüşmeden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Görüşmenin son derece verimli geçtiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, “ Partimizin daha fazla Şanlıurfa’ya gelmesini istediler. Çözüm süreci, çiftçi sorunları, Suriye olayları ile ilgili, sağlık sorunları ile ilgili pek çok sorun dile getirildi. Karşılıklı görüşlerimizi aktardık. Partimize yönelik eleştirileri oldu, bunu da anlayışla karşıladık. Hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Sen kendi genel başkanına ihanet ederek, kendi genel başkanına kurulan kumpas üzerinden, bu çetenin kurduğu kumpas üzerinden genel başkanlığa geldin.’ sözleri sorulan Kılıçdaroğlu, Parti Sözcüsü Haluk Koç’un Davutoğlu'na hak ettiği cevabı verdiğini ifade etti. 400 milletvekili isteyen Erdoğan’ın muhatabı olmadığını sözlerine ekleyen Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın istifası ile ilgili de şu yorumu yaptı: “Sayın Hakan Fidan’ın adaylığı öyle anlaşılıyor ki Başbakanlık koltuğunun boş olması nedeniyle bir hazırlık yapılıyor.”

Kılıçdaroğlu daha sonra yerel bir televizyonun programına katılmak üzere kaldığı otelden ayrıldı.

Fethi Altun, CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0