Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli 'Alo Fatih' Deyince Habertürk Yayını Kesti

Bahçeli 'Alo Fatih' Deyince Habertürk Yayını Kesti

adem kara
11.02.2014 - 11:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli 'Alo Fatih' Deyince Habertürk Yayını Kesti

MHP grup toplantısını canlı yayınlayan Habertürk, Bahçeli'nin Erdoğan ile Fatih Saraç arasındaki ses kaydını eleştirmesi sonrası yayını kesti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada Başbakan Tayyip Erdoğan Haberleri'>RecepTayyip Erdoğan ile Habertürk yöneticisi Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

'SAHİBİNİZE DURUMU TAKLA ATA ATA BİLDİRİN'

'Başbakan Erdoğan bu sözlerimize uzandığı ilk telefonlaFatihlerine telefon yağdıracaktır' diyen MHP lideri 'Erdoğan'ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açıktır bizi dinlemektedir. Aslan parçasıFatihleri tetikte beklemişlerdir. Şimdi de bizFatihçiklere sesleniyoruz. MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin' şeklinde konuştu.

HABERTÜRK YAYINI KESTİ

Bahçeli'nin Fatih Saraç'a yönelik eleştirilerinin ardından, MHP liderinin grup konuşmasını canlı olarak yayınlayan Habertürk Televizyonu, aniden yayını kesti.

sondakika.com

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...

'Başbakan'a Bir Güzellik Yaparım, Alo Desin Yeter'

MHP lideri Bahçeli, basına yansıyan ses kayıtları ile ilgili Başbakan'a seslenerek 'Nerede nasıl konuşacağımı sen söyle, bir güzellik yaparım.' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında internette yayınlanan 'Alo Fatih' kayıtlarına sert tepki gösterdi. 'Alo Fatih derhal yayınımızı kes çünkü MHP fırtına gibi geliyor.' diyen Bahçeli, Başbakan'a da seslenerek: 'Madem konuşmalarımdan o kadar rahatsızsın, o halde gel bu işi çözelim, sonuca erdirelim. Şahsımın nerede nasıl konuşması gerektiğini sen belirle. Sana bir güzellik yaparım, alo de yeter.' dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları

Başbakan Erdoğan bu sözlerimize, uzandığı ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdıracaktır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları '24 Alo Fatih Hattı' biz konuşurken sürekli açıktır bizi dinlemektedir.

Aslan parçası Fatihleri tetikte beklemişlerdir. Şimdi de biz Fatihçiklere sesleniyoruz. MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin.

'BAŞBAKAN'A BİR TEKLİFTE BULUNUYORUM'

Buradan Başbakan'a bir teklifte bulunuyorum. Madem konuşmalarımdan o kadar rahatsızsın, o halde gel bu işi çözelim, sonuca erdirelim. Şahsımın nerede nasıl konuşması gerektiğini sen belirle.

'SENİ KIRMAM, BİR GÜZELLİK YAPARIM, ALO DE YETER'

Seni kırmayız. Sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Sayın Başbakan yeter ki sıkma canını. Bu kadar çırpınma, dert etme. Bize bir alo demen kafidir.

'BAŞBAKAN'IN SIZLANMASINA GEREK YOK'

Özel hayatın mahkeme kararı olmaksızın dinlenmesi kesinlikle maruz görülemez. Bugün gündeme sızan tapelerin mahkeme kararına uygun yapıldığı ortadadır. Bundan Başbakan’ın sızlanmasına gerek yoktur. Bizzat Başbakan'ın mahremiyetine karşı olsaydı biz de karşı çıkardık.

'ÖZEL DEĞİL, GENEL AHLAKSIZLIĞIN DANİSKASI'

Başbakan’a o çok sevdiği sözlerle seslenmek istiyorum. Başbakan o kayıtlar özel değil Genel genel genel ahlaksızlığın daniskasıdır. Bizim sesimizi kısmak için çırpınmıştır.

'BAŞBAKAN MAZLUM'UN KOPYALARINI ARIYOR'

Şu an kesinlikle odasında başı ellerinin arasında terör estiriyordur. Kemal Sunal’ın filmindeki gibi Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyordur.

'BAŞBAKAN GECELERİ BİLE ADIMI SAYIKLIYOR'

Nereye gitse gözü bizdedir. Başbakan geceleri bile adımı sayıklamaktadır. Fas’tan bile “ALO Fatih” hattını aramıştır. Medyanın köçeğine dönen şahıs ise yayınımızı kesmiştir.

Özgür, tarafsız olması gereken medya Başbakan’ın takibi altına alınmış, bastırılmıştır. Karşı gelenler işten çıkarılmıştır. Başbakan manşetlerde neyin verilip verilmeyeceğinin çakma kararcısı olmuştur.

'ANKET SİMSARLARI BİZDEN LDI BDP'YE EKLEDİ'

Anket simsarları Başbakan Erdoğan’ı mutlu etmek için bizden almış BDP’ye eklemiştir. “Buyrun efendim, tamam efendim, siz üzülmeyin efendim” diye iki fatihten bir insan sureti çıkmayacağına da anlamalıdır. Baltayı sert kayaya vurmuşlardır.

'ARKADAN KURMALI FATİHLER BİZE AMBARGO KOYDU'

Arkadan kurmalı Fatihler ekranları karartmış, bize ambargo koymuşlardır. Onurlu gazeteciler aralarındaki ayrık otlarını aralarından söküp atmalıdırlar.

'BAŞBAKAN'IN RÜŞVET AÇIKLAMASINDAN SONRA YOLSUZLUĞUN İBRESİ DEĞİŞTİ'

Başbakan'ın adaleti farklıdır. İranlı iş adamının malları üzerindeki tedbir kaldırıldı. Banka müdürünün de aynısı olmuştur. Başbakan’ın rüşvet açıklamasından sonra yolsuzluğun ibresi değişmiştir.

'HIRSIZ VE RÜŞVETÇİLER SERBEST BIRAKILACAK'

Başbakan ve hükümeti hırsız ve rüşvetçileri serbest bırakacaktır. İranlı şahıs yolsuzluğun kara kutusudur. Bu kutunun şifreleri çözülür, dili çözülürse her şey ortaya çıkacaktır. Başbakan Erdoğan ecel terleri dökmektedir. Başbakan Erdoğan’ın şu sözleri çok şaşırtmıştır. “Şimdi bu tür davalar açıldığında piyasadaki itibarları ne olur. Bu ihanet değildir de nedir?” demiştir. Haramzadelerle dirsek dirseğe olmak haram değil midir? İhanet değil midir? Hortumlayanlara, çalanlara arka çıkmak ihanetin en büyüğü değil midir? Başbakan Erdoğan’ın siyasen ve ahlaken ömrü çoktan dolmuştur.

İNTERNET DÜZENLEMESİ

İnternete mahkeme kararsız erişim sınırlaması yapılacaktır. Sanal medyaya kelepçe vuran bu anlayışın kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. İzlenilen yol hatalı ve kusurludur. Kişi hak ve hürriyetleri güvencede değilse demokrasiden bahsedilmez. Umuyoruz Cumhurbaşkanı Gül halka karşı sessiz kalmaz. Halkıma sesleniyorum: Yalan ve cehalatle savaşmak için yürekli olmaktan yan başka şansımız yoktur. Başbakan’ın aklından zoru yoksa milletimizin gururuyla daha fazla oynamasın.

haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/bahceli-basba...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0