Görüş Bildir
Haberler
"Başarının Altında Yatan Neden..."

"Başarının Altında Yatan Neden..."

Fatih
24.01.2014 - 19:34

'Başarının Altında Yatan Neden...'

Fenerbahçe'nin yıldızı Moussa Sow, Torku Konyaspor maçı öncesinde FB TV'ye özel açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Moussa Sow, sarı lacivertli kulübün televizyon kanalına konuştu.

Bu hafta itibariyle başlayacak olan lig maratonunu değerlendiren Moussa Sow, “İlk 3-4 maç çok önemli olacak. Bu dönemi en iyi şekilde geçireceğimizi düşünüyorum. Galibiyetler almak için mücadele edeceğiz. İkinci yarıdaki hiçbir maç kolay olmayacaktır, çünkü bütün takımlar bizim nasıl mücadeleci ve iyi bir takım olduğumuzu biliyor. Her maça çok iyi hazırlanıp, işimize konsantre olmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Ligin ikinci yarısında iyi hazırlandıklarına da dikkat çeken Senegalli yıldız, “İyi bir ikinci yarı geçirdik. Kişisel açıdan başarılı bir ilk yarı geçirdim diyebilirim. Ancak bu sadece benim değil, takımdaki her oyuncunun da başarısıdır. Bu başarının altında yatan neden de çok iyi çalışmamızdır. Fenerbahçe, her şeyden önce gelir” ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftarın elde edilen başarılardaki katkısına değinen Sow, “Taraftarımıza da teşekkürler. Her zaman yanımızda oldular. Aslında başarımızın mimarlarından biri de taraftarımızdır. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlar olmadan oynadığımız maçlarda atmosfer de olmuyor. Benim taraftarımızdan tek isteğim sadece bizi desteklemeleri. Torklu Konyaspor maçıyla ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Taraftarımızın bu noktada tek yapması gereken bizlere destek olmak” diye konuştu.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın