Görüş Bildir
Haberler
'Barcelona'yı Bitirmek İstiyorlar'

'Barcelona'yı Bitirmek İstiyorlar'

Batuhan
04.02.2015 - 12:23

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu mahkemenin Neymar transferi için kendisini mali usulsüzlük yapıldığı gerekçesi ile çağırmasının arkasında devletin olduğunu ileri sürdü ve 'Neymar transferine devlet parmağını sokmuştur' dedi.

Başkan Josep Maria Bartomeu, TV8 adlı Katalan televizyonda yaptığı açıklamada gündeme bomba gibi düşecek itiraflarda bulundu. Başkan Bartemeo, Neymar'ı Real Madrid'in de transfer etmek istediğini ancak babasının ve kendisinin Barcelona'yı seçmesinden rahatsızlık duyan bu kulübün devleti arkasına alarak kendileri hakkında kara bir kampanya başlattıklarını savundu. Katalan halkına Barcelona'ya sahip çıkması çağrısı da yapan başkan Bartemeo Nou Camp Stadı'nda yapılan bazı bağımsızlık yanlısı gösterilerden Madrid yönetiminin hoşuna gitmediğini belirtti.

'Barcelona Kulübü'nü bitirmek için düğmeye bastılar' diyen ve bu suçlamaların durması için Katalan taraftarların dur demesi gerektiğine de vurgu yapan Barcelona kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Neymar transferinin kullanıldığını, kötü birşey yapmadıklarının altını çizdi. İspanya'da hakim Pablo Ruz tarafından başlatılan soruşturma nedeni ile Barcelona Başkanı 13 Şubat tarihinde mahkemeye çıkarak kendisini savunacak. Neymar transferi daha önce de Barcelona kulübü eski başkanı Rossel'in istifasına sebep olmuştu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-barc...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0