Görüş Bildir
Haberler
"Barcelona İçin İdeal Kaleciyim"

"Barcelona İçin İdeal Kaleciyim"

Fatih
25.05.2014 - 21:45

"Barcelona İçin İdeal Kaleciyim"

Barcelona'nın Borussia Mönchengladbach'tan transfer ettiği Marc Andre-Ter Stegen, Barcelona'nın oyun planı için ideal bir kaleci olduğunu söyledi.

Sözleşmesini uzatmayıp bu yaz Barcelona'dan ayrılmayı tercih eden Victor Valdes yerine transfer edilen Ter Stegen iddialı açıklamalar yaptı.

Kulüp televizyonu Barca TV 'ye konuşan Alman file bekçisi 'Barcelona'nın oynadığı futbola hayranım. Ve gelecekte buna nasıl adapte olduğumu kanıtlayacağım. Futbol oynamayı seven bir kaleci olduğum için zaman zaman risk de alabiliyorum, bu benim tarzım. Ve risk alabilecek seviyede olduğumu düşünüyorum. Kendinizi her zaman geliştirebilirsiniz, ve Barca bunu başarmak için en iyi kulüp. Takımın başarı elde etmesi için yardım etmek istiyorum, ve bu benim için harika bir görev. Beklentinin çok yüksek olduğunu, ve en önemli şeyin kazanmak olduğunu biliyorum.' dedi.

Ter Stegen, Victor Valdes hakkındaki sorulara da 'Valdes bu kulüpte fenomen yıllar geçirdi. Barcelona'da iz bıraktığı bir gerçek. Harika bir kaleci olduğunu ve bu konuda kendisine şapka çıkarabileceğimi söylemeliyim. Fakat artık burada yeni bir dönem başlıyor, en iyi şekilde uyum sağlamak istiyorum. Ayrıca bu kulüpte dünyanın en iyi oyuncularıyla beraber oynayacak olmakta heyecan verici. Çocukluğumdan bu yana, Barcelona benim hayallerimdeki takımdı. Bu şans bana verildiği için çok mutluyum, bir an önce oynamak istiyorum.' şeklinde yanıt verdi.

Son olarak yeni teknik direktörü Luis Enrique hakkında da bazı yorumlarda bulunan genç kaleci 'Bu takım için çok çalıştı, ve birçok başarı elde etti. Kişisel deneyimin de takımın başarısına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Geçmişte başarılı bir futbolcu değilseniz, yeterince iyi bir mesaj veremez ve zorlanabilirsiniz. Luis Enrique bu kulüp için bana göre en uygun tercih.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın