Görüş Bildir
Haberler
"Barca Bu Sezon Hiçbir Şey Kazanmadı"

"Barca Bu Sezon Hiçbir Şey Kazanmadı"

Fatih
21.05.2014 - 00:51

"Barca Bu Sezon Hiçbir Şey Kazanmadı"

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Barca'nın bu sezon başarısız olduğunu kabul ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona'yla sözleşmesini yenileyerek dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan Lionel Messi, 2013-2014 sezonunda hiçbir şey kazanamadıklarını itiraf etti.

Mundo Deportivo 'ya yaptığı açıklamada Messi 'Zor bir sezon geçirdik, benim için de çok iyi geçtiği söylenemez. Barcelona gibi bir kulübün her sezon kupa veya kupalar kazanması gerekir. Ama bu sezon hiçbir şey kazanamadık. Bireysel performanslar yerine takım performansını eleştirmemiz gerekir, çünkü takım olarak iyi değildik.' şeklinde konuşurken, görevinden istifa eden Tata Martino için de 'Onun için bazı şeyler kolay değildi. Onun kontrolü dışında gelişen şeyler de oldu. Kendimiz için olduğu kadar Tata için de şampiyon olmayı isterdik, ama bunu başaramadık.' dedi.

Dünya Kupası hakkındaki sorulara da cevap veren Messi 'Son gün şampiyonluğu kaybetmek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ailemle birkaç gün vakit geçirip, ondan sonra Arjantin Milli Takımıyla beraber Dünya Kupası'na odaklanacağız.' diyerek sözlerini noktaladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın