Görüş Bildir
Haberler
"Ballon D'or 10 Yıl Daha Messi ve Ronaldo Çekişmesine Sahne Olacak"

"Ballon D'or 10 Yıl Daha Messi ve Ronaldo Çekişmesine Sahne Olacak"

Fatih
27.02.2014 - 23:37

"Ballon D'or 10 Yıl Daha Messi ve Ronaldo Çekişmesine Sahne Olacak"

UEFA başkanı Michel Platini Ballon D'Or için Ronaldo ve Messi'nin uzun yıllar daha en büyük aday olacağını belirtti.

Michel Platini sezonun en iyi oyuncusuna verilen Ballon D'Or için önümüzdeki 10 yıl için en büyük adayların Ronaldo ve Messi olduğunu belirtti.

Le Journal du Dimanche'a konuşan Platini ' Bu kriterlerle önümüzdeki on yıl boyunca Ronaldo ve Messi çekişmesini izleyeceğiz.' dedi.

FIFA'nın ödülün verilmesi için belirlediği kriterler altında uygun adayların Ronaldo ve Messi olduğunu, ancak takım arkadaşlarının desteğiyle Neymar'ın da bu yarışa dahil olması ihtimaline de inandığını belirtti.

Platini vatandaşı Frank Ribery için Ocak ayında Fransa milli takımı ile 3. olmasına ve Bayern ile 3 kupa kaldırmasına rağmen, ödülü alamamasından dolayı hoşnutsuzluğunu dile getirdi.

58 Yaşındaki UEFA başkanı sözlerine şöyle devam etti: 'Cristiano, Messi ve Ribery de çok iyi. Bu ödülü üçü de kazanabilirdi. Ribery her kupayı kazandığı için oyumu ona verdim. Sırf Fransız olduğu için değil, Robben ya da Sweinsteigeir için de oy verebilirdim. Hala Neymar'ın Messi'yi tahtından indirme şansına sahip olduğuna inanıyorum.'

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın