Görüş Bildir
Haberler
'Babama Galatasaray'ın Maçı Var Dersek Madenden Çıkar'

'Babama Galatasaray'ın Maçı Var Dersek Madenden Çıkar'

Fatih UZUN
03.11.2014 - 23:00

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf, 'Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar' dedi.

KARAMAN- Ermenek ilçesinde mahsur kalan 18 madenciden biri olan 35 yaşındaki işçi Mehmet Özcan'ın yakınları madendeki çalışmaları yakından takip ediyor.

Özcan'ın eşi 33 yaşındaki Fatma çocukları Nazife (12), Hüseyin (11) ile Ömer Asaf (5) umutlarını hiç yitirmiyor. Henüz olayın tam farkında olmayan Ömer Asaf ise yaptıkları ve söyledikleriyle dinleyenin yüreğini sızlatıyor.

Minik Ömer, çevresinde Galatasaray fanatikliğiyle bilinen babasına, 'Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar' dedi.

Asaf, dayısından sarı- kırmızı renklerinin olduğu oyuncağıyla fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden babasına göndermesini istedi.

Terliklerle oluşturduğu 'Madencileri kurtarma oyununda' ise babasını ve diğer işçileri kurtaran Ömer Asaf, 'Ocakta göçük yıkılmasın tamir olsun. Ondan sonra da kurtulsun insanlar, çocukların babası evlerine dönsün' diye konuştu. 

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/41450...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0