Görüş Bildir
Haberler
''AZİZ YILDIRIM'I PARALEL YAPI BIRAKMASI İÇİN TEHDİT ETTİ AMA O BIRAKMADI'

''AZİZ YILDIRIM'I PARALEL YAPI BIRAKMASI İÇİN TEHDİT ETTİ AMA O BIRAKMADI'

Muhammed Emin Kurşun
28.06.2014 - 16:04 Son Güncelleme: 28.06.2014 - 18:36

''CÜBBELİ AHMET'E PARALEL YAPI KUMPAS KURDU''

Tamer Barış Terkeşli: Cübbeli Ahmet Hoca'nın sesini nasıl kısarız diye benim de katıldığım bir toplantı yapıldı. Mutlaka ortada bir suç bulmalıydılar ve buna da Cübbeli Ahmet Hocayı dahil etmelilerdi. Hatta o toplantıda biri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın veya yakınlarının illaki gayrimeşru bir ilişkisi vardır oradan çok daha kolay köşeye sıkıştırırız dedi. Fethullah Gülen'in de son vaazı Cübbeli Ahmet Hocayı bitirme operasyonudur. 

Mit tırların da görev almış bir Savcı'nın babasına trafik cezası kesiliyor, kesilen bölgenin kaymakamına ulaşıyor ve cezayı iptal etmesini rica ediyor. Ama Kaymakam Hanımdan olumsuz yanıt alınca hemen sürece başlıyorlar ve kısa süre içinde terör suçundan soruşturma açıyorlar.

''AZİZ YILDIRIM'I PARALEL YAPI BIRAKMASI İÇİN TEHDİT ETTİ AMA O BIRAKMADI''

Tamer Barış Terkeşli: Bize bir spor kanalından girmemizi bir takımı ele alamazsak dahi en azından bizden bir adamı sokmamız gerektiğini söylediler. Fenerbahçe odak noktasıydı artık. Toplantılarda Aziz Yıldırım'ın vesayeti temsil ettiğini söylediler. Ona göre Aziz Yıldırım vesayetin son kalesiydi. Bu operasyona şike adı verildi. Aziz Yıldırım'a daha önce bilgi gitti. Bir arkadaş Emniyet Müdürü statüsünde olduğunu söyleyen biri, kendi isteğinle ayrıl ya da ülke dışına kaç diye bilgi ilettik dedi.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0