Görüş Bildir
Haberler
"Aziz Yıldırım'ı Dinlemedim Sevilla'yı Eledim"

"Aziz Yıldırım'ı Dinlemedim Sevilla'yı Eledim"

Batuhan
01.06.2015 - 10:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

100. yılında F.Bahçe'yi şampiyonluğa ulaştıran Zico, kendi döneminde Yıldırım'ın devre arasında iki kez soyunma odasına indiğini ama onun dediklerini yapmadığını anlattı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Sportsnet Group’un hayata geçirdiği, ‘Spor Yöneticiliği Lisans Programı’ için İstanbul’a gelen F.Bahçe’nin eski hocası Arthur Zico , çarpıcı açıklamalarda bulundu: “Üzüldüğüm noktaların başında Fenerbahçe’nin rekabetinin sadece Galatasaray ve Beşiktaş seviyesinde kalması, Barcelona ve Real seviyesinde tutamaması geliyor. 2008’de kendimi Devler Ligi kupasını almaya tamamen hazırlamıştım ama olmadı.”

SÖYLENENi YAPMADIM

Aziz Yıldırım, defalarca maç önü ve sonunda soyunma odasına indi ancak devre aralarında sadece 2 kez geldi. İkincisi deplasmandaki Sevilla maçıydı. İçeri girdi ve bana iki şey söyledi: ‘Volkan bugün çok kötü oyundan çıkar’, bir de ‘Deivid sağ kanada geçsin. Ortadan oynarsa biz böyle pozisyon yaratamayacağız.’ Ancak Deivid ortada gol attı, Volkan da penaltıları kurtararak bize tur atlattı!”

Aziz Yıldırım kardeşime kızdı

Zico, kardeşi Edu ile başkan Aziz Yıldırım arasındaki soyunma odasında yaşanan tartışmayı şu sözlerle anlattı: “Volkan ve başkan hararetli bir şekilde konuşurken kardeşim Edu da ‘Ne yapıyorsunuz, kazanıyoruz’ dedi. Yıldırım da, ‘Sana ne oluyor’ diyerek tepki verdi. Orada bir elektriklenme ve itişme kakışma oldu.”

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0