Görüş Bildir
Haberler
'Ayrılacağım'

'Ayrılacağım'

Batuhan
21.05.2014 - 15:40

'Ayrılacağım'

Geçtiğimiz günlerde yaptığı “Leverkusen’e gitmek istiyorum” açıklamasıyla Hamburg yönetiminin tepkisini çeken Hakan Çalhanoğlu Sport Bild’e özel bir röportaj verdi, Van der Vaart ve takım CEO’su Carl-Edgar Jarchow hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Umudumu kaybettim'

Hamburg’a büyük umutla geldiğini söyleyen 20 yaşındaki yıldız oyuncu, “Ama bunu kaybettim. Takım lige kötü başlasa da daha sonrasında toparlanacağımızı düşünüyordum. Fakat daha da kötüye gittik. Benim gibi genç bir oyuncu için bunun üstesinden gelmek kolay değil” diye konuştu.

Saygısızlık açıklaması!

Hamburg CEO’su Carl-Edgar Jarchow, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Hamburg küme düşse de Hakan’ın takımda kalacağını ifade etmişti. Hakan’a göre bu açıklamalar saygısızca: “Bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Hamburg için her şeyimi verdim.”

Van der Vaart'a ağır gönderme!

Takım kaptanı Rafael van der Vaart da Hakan’ın menajeri Bektaş Demirtaş’ın yaptığı “Leverkusen Hakan için 12 milyon euro vermeye hazır” ifadesine tepki göstermiş ve “Benim böyle menajerim olsa utanırdım “ ifadesini kullanmıştı.

Hakan Van der Vaart içinse şu ifadeleri kullandı: “O takımın kaptanı, onu fazla eleştirmek istemiyorum. Ama Valencia formasını tutarken yaptıklarını çabuk unutmuşa benziyor.”

Van der Vaart 2007 yılında Hamburg forması giyerken İspanya’ya Valencia kulübüyle transfer görüşmeleri yapmaya gitmiş ve elinde Valencia formasıyla gazetelere poz vermişti.

'Ayrılacağım'

Hakan son olarak Hamburg’dan iyi bir şekilde ayrılmak istediğini ve transferine izin verilmesini umduğunu söyledi: “Bundan sonra kolay kolay Hamburg forması giyeceğimi sanmıyorum. Umarım Hamburg’dan güzel bir şekilde ayrılırım.“

Ajansspor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17689...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0