Görüş Bildir
Haberler
"Ay Ben Gülerim" Demeyin, Lazım Olur: Afrodit Banu Alkan Tarzı Dişi Olma Rehberi

etiket "Ay Ben Gülerim" Demeyin, Lazım Olur: Afrodit Banu Alkan Tarzı Dişi Olma Rehberi

Banu Alkan, Türk Sineması'nın şüphesiz en güzel kadınlarından bir tanesi. Zaman zaman gündeme gelen tartışmalarla adını hatırlatsa da aslında inanılmaz mütevazı ve gerçekten de iyi yürekli bir insan. Bizse onun şu an bizlere kazandırdığı dişilik kavramını irdeleyeceğiz. Bu konuda kısa bir workshop almak isteyen varsa herkesi Banu Alkan dişiliğini öğrenmeye davet ediyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yürüyüşümüze dikkat etmekle başlıyoruz. Dayı gibi değil, parmak uçlarımızın üzerinde Amazon kelebeği gibi ilerliyoruz. Bu alıştırmayı salondaki halının kenarlarında her gün tekrarlıyoruz.

2. Kötü bir haber alınca kendimizi dağıtmıyoruz, şok olmak yasak! Çok gerekiyorsa rimelleri akıtmadan bir damla yaş süzebiliriz. İçimizden "Böyle şeyler neden hep güzel insanların başına geliyor?" diye kendimize soruyoruz.

3. Diskoda, barda, düğünde ya da kına gecesinde hiç fark etmez. Mutlaka pistin yarı çapını (r) hesaplayıp tam ortaya geçiyor, saçlarımızla sağa sola gelişi güzel tokatlar atıyoruz.

4. Dudak dolgusu yaptıranlara hahahaha diye gülmek lazım çünkü önemli olan doğal dudaklarla harikalar yaratmak. Dudaklarımızla bir şey söyler gibi yapıyoruz ama kesinlikle söylemiyoruz.

5. Cildimize gereken önemi gösteriyor, bakımını kesinlikle ihmal etmiyoruz. Bahçede gül, karanfil, şevketibostan artık ne varsa bunlarla cildimizi şımartıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Herhangi bir ortamda eğer rakip hemcinsimiz varsa asla sosyetemizi bozmuyor, çirkefleşmiyoruz. Yanından geçerken şöyle bir "Ayy götüm" bakışı atıyoruz ama belli belirsiz...

7. Sevgilimiz olan erkek bireyi düz bir zemin üzerine yatırıyor, gerekli formu almasını sağlıyoruz. Ardından ona "agucuk" diye tabir ettiğimiz sistemle dairesel dokunuşlar yapıyoruz.

8. Banyoda yıkanırken "Nasılsa kimse yok" diye kıdemli natır gibi derimizi hart hurt keselemiyoruz. Mümkünse köpüklerle oynaşıyoruz, bacaklarımızla banyonun hipotenüsünü alıyoruz.

9. Banyodan çıkar çıkmaz saçları kurutmadan önce mutlaka makyajımızı yapıyoruz. Bir allık bile sürmeden gelen telefonlara cevap vermiyor, mesajlara dahi dönüş yapmıyoruz.

10. Pamuklu don ve çamaşır kesinlikle yasak! Mickey Mouse'lu, Hello Kitty'li pijamalarınızı yeğeninize verin. Godot'u bekleseniz bile üstünüzde saten ve dantel çamaşırlar olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bakkala ekmek almaya bile gitseniz ya da köşeden kokoreç yemeye çıksanız bile her daim frapan olmalısınız. En büyük tesadüfler hep bu anlarda gerçekleşir, bunu da unutmayın!

12. Kendimizi daima seviyor, yuvarlak hatlarımıza birer öpücük gönderiyoruz. Beğenmeyen küçük oğluna almasın, çok da fifi diyoruz!

12. Kendimizi daima seviyor, yuvarlak hatlarımıza birer öpücük gönderiyoruz. Beğenmeyen küçük oğluna almasın, çok da fifi diyoruz!

Hastayız sana Afrodit!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1875
551
324
286
64
54
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

hangi akli basinda kadin Banu Alkan olmak ister ki? Allah korusun cok cok amin

Arkadaş ben anlamıyorum neden kadınlara sürekli seksi, güzel, alımlı algısıyla yaklaşılıyor. Sanırsın bunu yapanlar kendileri çok yakışıklı karrizmatik. Neym... Devamını Gör

Uygar Aytun

Sanırım söz konusu böyle bir içerik olduğu için yorumlar ona göre. Yorumunuzda haklısınız, genel olarak kadınların "obje" gör0lmesi tasvip edilecek bir konu ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kim Kardashian'ı bir döver bir döver