Görüş Bildir
Haberler
"Avrupa'ya ve Dünyaya Rezil Olduk"

"Avrupa'ya ve Dünyaya Rezil Olduk"

Fatih
12.12.2014 - 00:52

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yaptıkları Tottenham maçını kazanarak Türk futbolu adına güzel bir akşam yaşattıklarını söyledi.

Albayrak, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Hem Beşiktaş hem de Türk futbolu adına çok güzel bir akşam yaşıyoruz. Bu kadar yoğun bir maç temposunda futbolcularımızı ve teknik ekibi aldığı galibiyetten ötürü yürekten kutluyoruz. Bu akşamki galibiyet, camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olsun' diye konuştu.

Lig, kupa ve Avrupa'da yollarına devam ettiklerini anlatan Albayrak, şunları söyledi:

'Yoğun bir maç temposunda sakatlıklarımız da var ama ona rağmen özellikle ikinci yarı çok güzel oynadık. Taraftarımıza iyi bir Beşiktaş izlettirmek için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Ne yazık ki Anadolu'ya neden gitmek istediğimizin sebebini bu akşam gördük. Atatürk Olimpiyat Stadı'na başka takımlara 10 liraya kiralanırken, bizden 100 lira alıyorlar. Bunun bir karşılığı olmalı. Taraftarımızın bize katkı sağlamasını istiyoruz.'

'Avrupa'ya ve dünyaya rezil olduk'-

Siyah beyazlı kulübün basın sözcüsü, mücadele sırasında iki kez elektriklerin gittiğini hatırlatarak, 'Avrupa'ya ve bütün dünyaya rezil olduk' ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın Türkiye'yi temsil ettiğini aktaran Metin Albayrak, 'Işıkların hali ortada. Avrupa'ya ve bütün dünyaya rezil olduk. Kaç haftadır oynamamamıza rağmen zeminin durumu ortada. Bu durumdan çok rahatsızız. Yetkililerin bunu görmesini istiyoruz' şeklinde konuştu.

Işıkların kapanmasıyla ilgili kendilerine sadece teknik arıza olduğu açıklamasının yapıldığını aktaran Albayrak, 'Dünyada insanlar neler yaparken biz hala bunun çözümünü bulamadık. Bunu daha detaylı bir şekilde irdeleyeceğiz. Çok üzgünüz' diye konuştu.

Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda yapacakları Gaziantepspor maçının bir gün ileri alınmasını istedi.

14 Aralık Pazar günü oynanacağı açıklanan maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonuna çağrıda bulunan Albayrak, 'Gaziantepspor maçının pazartesi gününe alınmasını istiyoruz. Bugün perşembe. Yarın takım dinlendikten sonra cumartesi günü Gaziantep'e gideceğiz. Pazar günü de lig maçına çıkacağız. Biz Türkiye'yi temsil ediyoruz. Federasyonun bu konulara daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın