Görüş Bildir
Haberler
"Avrupa'ya Gidebilirim"

"Avrupa'ya Gidebilirim"

Batuhan
30.01.2014 - 10:47

"Avrupa'ya Gidebilirim"

Caner Erkin'den Fenerbahçe taraftarını üzecek açıklama 'Avrupa'ya gidebilirim'

Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitecek olan 25 yaşındaki yıldız futbolcu, en verimli çağında olduğuna dikkat çekti, “Şampiyon olalım, ondan sonra sağlam kafayla düşünüp kararımı vereceğim. Takımda kalabilirim ama Avrupa da olabilir. Sezon sonunda atacağım imza, hayat imzam olacak” dedi.

Sadece Fenerbahçe’nin değil, geride kalan dönemde sezonun en başarılı futbolcusu olan Caner Erkin, Milliyet ’e konuştu.

Sarı-lacivertli takımda 4. yılını geçiren ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki milli futbolcu müthiş performansını değerlendirirken, gelecek planlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Birçok Avrupa kulübünün takibinde olan Caner sözleşmesini uzatma konusunda öncelikle şampiyonluğun kazanılmasını bekliyor. Ancak sezon sonunda Avrupa’ya gidebilceğini de açık yüreklilikle ifade ediyor.

İşte Caner’in ses getirecek açıklamaları...

“Şu an için tek konsantrasyonum lig şampiyonluğu. Şampiyon olalım ondan sonra sağlam kafa ile düşünüp, geleceğimle ilgili bir karar vereceğim. Avrupa da olabilir, Fenerbahçe de. Daha önce CSKA Moskova forması ile Avrupa’da oynamıştım. Fakat o zaman çok gençtim ve zor bir ülkeye gitmiştim. Şu an en verimli çağımdayım. Sezon sonu atacağım imza, hayat imzam olacak ama önce şampiyonluk diyorum.”

“Bu sezonki performansımın en önemli nedeni sürekli oynamak. Ersun Hoca beni çok iyi tanıyor. Bana duyduğu güven de performansımı olumlu yönde etkiliyor. Karşılıklı bir güven var aramızda. Artık 25 yaşındayım. En iyi ve olgun dönemimdeyim. Kişiliğim, karakterim oturdu. Geçen sezonlarda iyi oynadığım maçlardan sonra bazen oynamıyordum. Bu durum da beni doğal olarak etkiliyordu. Ancak şimdi sürekli oynuyorum. Bana göre performansımla ilgili esas fark bu.”

KADLEC DE KABUL EDİYOR

Caner aynı pozisyonda oynadığı sezon başında 4,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Michal Kadlec’le sık sık sohbet ettiklerini söyledi. Milli futbolcu, “Kadlec ile konuşuyoruz. O da bana, ‘Sen böyle oynarken benim şans bulmam mümkün değil’ diyor” ifadelerini kullandı.

EN AZ PARAYI O KAZANIYOR

Caner Erkin yıllık 600 bin dolar ücretle Fenerbahçe’nin en az kazanan oyuncusu durumunda. Yıldız futbolcu, CSKA Moskova’dan ayrılmak istediği için sarı-lacivertli kulüple sözleşme yaparken parayı ikinci plana atmıştı. Takımda aynı pozisyonda oynayan Kadlec 2.1 milyon euro, Hasan Ali ise 1.1 milyon euro ücret alıyor.

Liverpool ve Napoli peşinde

İngiliz ve İtalyan kulüpleri başta olmak üzere birçok Avrupa kulübü Caner’le yakından ilgileniyor. Sezon sonunda Fenerbahçe’den bedelsiz ayrılma ihtimali bulunduğu için Avrupa kulüplerinin iştahını kabartan başarılı futbolcuyu özellikle Liverpool ve Napoli’nin istediği biliniyor.

Haberedikkat

Kaynak: http://www.haberedikkat.com/haber/Can...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın