Görüş Bildir
Haberler
"Atatürk de mi İnsan Sevgisinden Mahrumdu?"

"Atatürk de mi İnsan Sevgisinden Mahrumdu?"

Fatih UZUN
22.02.2014 - 19:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk De Mi İnsan Sevgisinden Mahrumdu?

MHP’den, Devlet Bahçeli için “Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a sert yanıt geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Başbakan’a hatırlatmak isterim ki; Sayın Genel Başkanımızın insan sevgisinin zekâtı, başta şahsınız olmak üzere zihniyetinizdekilerin tamamına yeter de artar bile” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan İsmet Büyükataman, “Paralel yapı MHP’yi esir aldı” diyen Başbakan’ın her gün yeni bir ses kaydının internete düştüğünü; bunu önlemek için Meclis’ten alel acele kanun çıkardığını söyledi. Büyükataman’ın açıklamasından öne çıkan noktalar şöyle:

DEVLET BAHÇELİ HER ÜLKÜCÜ GENCİN BABASIDIR Anlaşılan odur ki yolsuzluk bataklığına saplanan mahdumunuzu feda edemiyor ve bu saikle Sayın Genel Başkanımıza çamur atıyorsunuz. Yıllardır onun ikliminin evladı olan, her bir ülkücü genci gözü gibi koruyan, okutan ve kariyer yaptıran bu ülkeye silahla değil kalem ve kelâmla hizmet edileceğini öğreten bilge lider Devlet Bahçeli’dir. Devlet Bahçeli bu vatanın her evladını kendi öz çocuğu bilir. O nedenle de sokaktan, çatışmadan uzak tutar. Sizin zihniyetinize göre; Türkiye Cumhuriyetini gençliğe emanet eden ve her bir Türk gencini evlat hükmünde gören Mustafa Kemal Atatürk de mi soyca evladı yok diye insan sevgisinden mahrumdur?

ŞİZOFREN NÖBETLERİ DEVAM EDİYOR Başbakan Erdoğan’ın her an internete yeni bir ses kaydı ya da görüntü düşecek endişesiyle uykuları kaçmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan insanları Allah ile aldatırken, şeytan Müslümanları Recep Tayyip Erdoğan ile aldatmıştır. Şeytanın tüm hilesi besmeleyi duyana kadardır. Millet besmeleyi Milliyetçi Hareket ile çekmiş, Allah ile aldatanları en kısa sürede başında def edecektir. Başbakan partisinin Sivas mitinginde yaptığı konuşmada yine pervasızca MHP’ye saldırmaktadır. Daha önceki tavsiyelerimizi yerine getirmediği için şizofren nöbetleri devam eden Başbakan MHP korkusuyla ağzından çıkanın ne olduğunu bilmemektedir. Başbakan kendi hür fikriyle hareket etmemektedir. Başbakan’ın düşüncelerine adeta manevi bir bukağı vurulmuş, birileri tarafından mankurtlaştırılmıştır. Bunun tesiriyle her fırsatta MHP’nin esaret altında olduğunu dile getirmekte, yansıtma yapmaktadır. Yansıtma psikopatolojide paranoya ile birlikte anılan bir savunma mekanizmasıdır.

  • Zete
Kaynak: http://zete.com/2014/02/mhpden-erdoga...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0