Görüş Bildir
Haberler
'Aslan Kral' Efsanesi Geri Dönüyor

etiket 'Aslan Kral' Efsanesi Geri Dönüyor

Disney Stüdyoları animasyon tarihinin en başarılı yapımlarından biri olan Lion King'i (Aslan Kral) geri döndürmeye hazırlanıyor. Geniş bir hayran kitlesi olan hikayenin tekrar beyaz perdeye uyarlanacağı açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son zamanlarda Maleficent, Cinderella ve The Jungle Book gibi hikayeleri tekrar sinemaya aktarmaya başlayan Disney, bu yapımların izleyicilerden büyük ilgi görmesi nedeniyle şimdi de bir diğer unutulmaz çizgi film Lion King'i (Aslan Kral)  yeniden sinemaya uyarlamaya hazırlanıyor. 

Bu heyecan uyandıran yapımın yönetmenliğini Jon Favreau'nun üstleneceği belirtildi.

Favreau daha önce de önemli yapımların yönetmenliğini üstlenmiş bir isim. Iron Man, Iron Man 2 ve yakın zamanda vizyona giren The Jungle Book‘un Favreau'nun yönettiği filmler arasında.

Döneminin en çok izlenen animasyon filmi oldu

Döneminin en çok izlenen animasyon filmi oldu

1994 yılında vizyona giren The Lion King, Simba isminde genç bir aslanın hikayesini konu alıyor. Simba, babası Mufasa, amcası Scar tarafından öldürülünce inzivaya çekiliyor. Yıllar sonra hakkı olan tahtı almak üzere geri dönüyordu. Bu film dünya genelinde 968.8 milyon dolar kazandırarak döneminin en çok izlenen animasyon yapımı olmuştu.

"Can You Feel The Love Tonight" şarkısıyla Oscar'ı kazandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Lion King’e özel bestelenen 'Can You Feel The Love Tonight' isimli şarkı, Oscar Ödülleri‘nde 'En İyi Orijinal Müzik' ödülüne layık görüldü. Bu eserin de yer aldığı Soundtrack albümü 14 milyondan fazla sattı.

Vizyon tarihi belli değil

Vizyon tarihi belli değil

Böyle büyük başarılara imza atan Lion King ( Aslan Kral) animasyonda yer alan şarkılarıyla birlikte dönecek. 

Yeni versiyonu son teknoloji yöntemlerle çekilecek olan filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz netlik kazanmadı.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
245
106
23
10
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

Yapma şunu işte. Eminim sıçıp sıvıyacaksınız. Efsane bizde kalsın yeni nesil başka animasyon izlesin. Ama ne komik bir ironi var ki belkide gelecek nesiller ... Devamını Gör

Yapmayın ne olur, ben Aslan Kral'ı olduğu gibi hatırlamak istiyorum, yeni nesil teknoloji ile degil. Olduğu gibi bir klasik olarak, gerçek bir animasyon olar... Devamını Gör

Cihan

Gökyüzünde yine sex mi yazcak. Kalsın kardeeşim