Görüş Bildir
Haberler
"Aslan Gibiyim"

"Aslan Gibiyim"

Batuhan
12.03.2014 - 10:57

"Aslan Gibiyim"

Tedavi için gittiği Ankara'dan dönen Emre Güral, sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi, 'Aslan gibiyim, eskiden olan ritim bozukluğum da artık yok' dedi.

Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta içerisinde antrenmana çıkacağı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen Emre Güral, tedavi için gittiği Ankara'dan dönüşte havalimanında nişanlısı Esma ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Ankara'ya kontrol amaçlı gittiğini ifade eden Emre şöyle konuştu: 'Ankara'da bu alanda bir numara olan doktora göründüm. Bu kendi isteğimdi. Acil durum diye bir şey yoktu ancak abartıldı. Küçüklüğümden beri bu ritim bozukluğunu yaşıyordum. Rahatsızlandığım gün de aslında iyiydim ve antrenmana çıkabilirdim. Ama buna kesin bir çözüm istediğim için kontrol amaçlı hastaneye gittim. Ardından Ankara'da beni muayene eden uzman doktor yaptığı kontrolden sonra hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ufak bir tedavi uyguladı. Şimdi iyiyim Allah'a şükür. Haftaya küçük bir test daha var, ardından da çalışmalara başlayacağım. Şimdi koşu çalışması yaparım, sonraki hafta takımla çalışmalara başlarım. 'Daha futbol oynayamayacak' gibi haberler yapıldı ve durum abartıldı. Kesinlikle öyle bir durum yok. Şimdi aslan gibiyim. Kafa olarak rahatlamak amacıyla gittim tedaviye. Küçüklüğümden gelen bir rahatsızlıktı. Eskiden yaşadığım ritim bozukluğu da artık yok.'

'SAHADA CEVAP VERELİM'

Emre, Trabzonspor-Fenerbahçe maçını ailesiyle birlikte televizyondan izlediğini de vurgulayarak, 'Trabzonspor taraftarını anlıyorum ama bize öyle şeyler yakışmaz, yapmayalım. Sahada cevap verelim. Çünkü zaten her şey ortada. Öyle şeyler lazım değil bize. Sahada cevap verseydik daha güzel olacaktı ama maalesef böyle bir şey yaşandı. Yolumuza devam edeceğiz ve inşallah taraftarlar için daha iyi yerlere geleceğiz' dedi.

DHA

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17449...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın