Görüş Bildir
Haberler
'Asla Vazgeçmem' Dediği Kanser Hastası Eşini Öldüresiye Dövdü ve Acil Servisin Kapısına Bırakıp Kaçtı

etiket 'Asla Vazgeçmem' Dediği Kanser Hastası Eşini Öldüresiye Dövdü ve Acil Servisin Kapısına Bırakıp Kaçtı

Batuhan
02.03.2018 - 15:17 Son Güncelleme: 02.03.2018 - 16:56

Basına 'Ölümsüz aşk' olarak yansımıştı. 17 yıllık kanser hastası Yeşim Gökyar ile 'Ölürüm de vazgeçmem' diyerek evlenen Orhan Koza'nın kanser hastası eşine 'En iyisi sen intihar et, sen de kurtul ben de kurtulayım' dediği, genç kadını darp ettiği ve hastanenin acil servis kapısına bırakıp kaçtığı ortaya çıktı. 

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre, Orhan Koza’ya bir arkadaşı Yeşim Gökyar’ın fotoğrafını gösterdi. “İşte evleneceğim kadın” dedi. Tanıştılar. Yeşim de Orhan’ı sevdi.

'Yeşim ile bir gün ömre bedel'

'Yeşim ile bir gün ömre bedel'

Yeşim, Orhan’a “17 yıldır kanserle savaşıyorum. Benimle geleceğin yok” dedi. Orhan, “Ölürüm de vazgeçmem” yanıtını verdi. Evliliğe karşı çıkan ailesini “Yeşim ile bir gün ömre bedel” diye ikna etti. Yeşim de bu evliliği istemeyen babasına “Ömrüm Orhan’ın yanında son bulsun” dedi.

'Kanser vücudunu sardı ama aşkı için çocuk doğurmak istedi'

'Kanser vücudunu sardı ama aşkı için çocuk doğurmak istedi'

Çift 24 Eylül 2017’de İstanbul’da evlendi. Yeşim Gökyar “Kanser vücudumu sardı. Ama Orhanıma bebek vereceğim. Beşiktaşlıyım. Bebeğimizin adı Kartal olacak” diyordu. Orhan Koza ise “Doğum yapınca hücreler yenilenirmiş. En çok ‘Yeşim kurtulur’ diye çocuk istiyorum. Bu çocuk aşkımızın mucizesi olacak' demişti.

Bu mutluluk sadece 3 ay sürdü...

Bu mutluluk sadece 3 ay sürdü...

Ancak bu peri masalı çok uzun sürmedi. Yeşim son iki ayda yaşadığı kabusu şöyle anlattı: “Orhan uyuşturucu kullandığını benden gizlemişti. Yeniden uyuşturucuya başladı. ‘Seninle evlenerek büyük hata yaptım. Bıktım hastalığından, en iyisi sen intihar et. Sen de kurtul ben de kurtulayım’ diyordu. Beni eve kapattı.'

'1 hafta aç şekilde yaralar içinde evde yattım'

'1 hafta aç şekilde yaralar içinde evde yattım'

Gökyar sözlerine şu ifadelerle devam etti: 'Geçtiğimiz ay öldüresiye dövdü. 1 hafta boyunca kanayan yaralar içinde aç olarak evde yattım. En sonunda da beni İstanbul’da özel bir hastanenin acil servisinin kapısına bırakıp kaçtı. 1.5 hafta yoğun bakımda yattım. Hastaneye gizlice girip beni dövmeye kalktı. Hemşireler gelince kaçtı.”

Dayak sonrası 56 kilodan 42 kiloya düşen Yeşim’in durumu ciddi

Dayak sonrası 56 kilodan 42 kiloya düşen Yeşim’in durumu ciddi

25 yaşındaki Yeşim Gökyar 9 yaşında cilt kanseri oldu. Okula gidemedi. Eşinin feci şekilde dövdüğü Yeşim 1.5 hafta hastanede yattı. Şimdi evinde. Ama iyileşemiyor. Dayak sonrası 56 kilodan 42 kiloya düşen Yeşim’in durumu ciddi. Kaçan Orhan Koza aranıyor.

Tüm bu yaşananlara sosyal medya da sessiz kalmadı...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1269
309
173
126
12
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
miss.av

Rahmetli annem (NHL sebebiyle) aylarca hastanede kalırdı da babamı eve getirip "nöbeti" devralamazdık. Vefatına kadar başından hiç ayrılmamıştı. Hatta annem,... Devamını Gör

Derin Naz

Şimdi haberi gördükten sonra biz erkeklere nasıl güvenelim ?

Sedat Yılmaz

seni deli gibi değil, gayet aklı başında seviyorum, demiş sabahattin ali. deli gibi sevgi geçicidir, aklı başında seven insanlarla birlikte olmakta fayda var.