Görüş Bildir
Haberler
"Arsenal’i Kesin Yeneceğimize İnanıyorum"

"Arsenal’i Kesin Yeneceğimize İnanıyorum"

Fatih
11.08.2014 - 20:55

“Biz ilklerin takımıyız. Bu bizim için bir itici güç olacak”

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak “Bu form grafiği ve taraftarın desteğiyle İstanbul’da Arsenal’i kesin yeneceğimize inanıyorum” dedi.

Albayrak, Arsenal’ın daha önce 6 şampiyonlar ligi play-off maçı oynayıp hep turu geçen taraf olduğunun hatırlatılması üzerine, “Biz ilklerin takımıyız. Bu bizim için bir itici güç olacak. Arsenal’ı yenerek Şampiyonlar Ligi’ne gitmek bütün dünya spor kamuoyunda büyük etki yapar. Arsenal dünya kulübü.Özellikle de iyi futbol oynayarak elersek, bu bizim için büyük bir motivasyon unsuru olacak. Artık sahada kim mücadele ediyorsa o kazanır. Bentakımıma güveniyorum. Alnımızın akıyla bu eşleşmeden çıkacağız” dedi.

Mesut Özil’in Beşiktaş maçını iple çekiyorum açıklaması için ise Albayrak, “Bizde de Demba Ba bu maçı iple çekiyor. Premier Lig’de Arsenal’a karşı golleri var. Geçen sezon Premier Lig’de oynamış, Arsenal’ın ezeli rakibi Chelsea’den geldi. Bence Demba Ba’dan çekinmeleri gerekir. Arsen Wenger’in çekineceği çok oyuncu var bizde” diye konuştu.

AdamSpor

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın