Görüş Bildir
Kızılcık Şerbeti'nde Görkem ve Fatih'in Düğününden Görüntü Ortaya Çıktı!
Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nde düğün hazırlıkları var. Bildiğiniz gibi Fatih ve Görkem jet hızıyla nişanlamıştı ve düğün hazırlıkları başlamıştı. Yeni bölümde düğün sahnelerinin olacağı Kızılcık Şerbeti'nde şimdiden Görkem ve Fatih'in düğün gününden bir set videosu ortaya çıktı.
Survivor All Star'a Katılmayan Adem Kılıççı Programın Gerçek Yüzünü Anlatarak "Acun Ilıcalı'ya Kırgınım" Dedi
Survivor All Star 2024 sezonu dilimizden düşmüyor. Sadece yarışmaya katılan eski isimler değil, kadroda yer almayan eski Survivorlar da gündemimizden düşmüyor. Bu isimlerden biri de Katarsis'e katılan Adem Kılıççı. Survivor'ın gerçek yüzünü anlatan ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu söyleyen Adem Kılıççı'nın itirafları oldukça dikkat çekecek!
28 Mart 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? NOW, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D
28 Mart Perşembe günü televizyon ekranlarında hangi yapımların yer alacağı seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. Sahur ve iftar programları, sevilen dizilerin yeni bölümleri, heyecanlı yarışma programları ve pek çok daha fazlası yayın akışında seyircisi ile buluşmayı bekliyor. Peki bugün televizyonda hangi diziler var? 28 Mart Perşembe FOX (NOW TV), TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D yayın akışı...
Reklam
Yaş Farkı Tepki Çekmişti: Dizi Partneri Olan Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı'nın 2016'daki Hali Dillere Düştü!
Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak dizi Şehrazad'ın başrol oyuncusu Burak Deniz'in kadın partnerinin belli olduğunu Birsen Altuntaş'tan öğrenmiştik. Aralarında 15 yaş olan ikilinin yeni partnerliğine büyük tepki gelmişti... Sosyal medya kullanıcıları Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un 2016'daki halini ortaya çıkardı, iki oyuncunun arasındaki uçurum 'yok artık' dedirtti!
Reklam
Set Çalışanı, Dizilerin Nasıl Yayından Kaldırıldığını Açıkladı!
Yerli diziler arasındaki reyting savaşı her geçen gün daha da artarken, bazı diziler için erken final kaçınılmaz oluyor. Öyle ki bazı diziler hızla yayından kaldırılıp yerine yeni bir dizi ekrana geliyor. Peki tüm bunlar nasıl gerçekleşiyor? Peak Mag YouTube kanalına konuk olan reji şef asistanı tüm bu detayları anlattı.KAYNAK: Peak Mag
Reklam
Reklam
Reklam
Evren'le Gülüp Timur'la Dertlendiğimiz Bahar'ın Son Bölümünü Mizahına Alet Edip Güldüren Goygoyseverler
Yedinci bölümüyle ekrana gelen Bahar hem yine kahkahaya boğdu hem de bu kez final sahnesiyle üzdü. Dizideki oyunculuklar ve karakterler o kadar güzel enerji veriyor ki hayatımızda olsalar bu kadar severiz diye düşünüyoruz. Birbirleriyle olan ilişkilerinin verdiği keyifle de izlerken goygoy yapmamak elde olmuyor. Bakalım bu hafta kimler Bahar'ı mizahına alet etmiş?
Reklam