Görüş Bildir
Haberler
"Arena'daki 'Cimbombom' Tezahüratları İçin Sabırsızlanıyorum"

"Arena'daki 'Cimbombom' Tezahüratları İçin Sabırsızlanıyorum"

Batuhan
11.09.2014 - 10:47

Transferin son gününde sarı-kırmızılı takım ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Blerim Dzemaili açıklamalarda bulundu.

Çiçeği burnunda Aslan, saha içinde Melo gibi hırçın ve yenilgiyi kabul etmeyen bir yapısı olduğunu söyledi. Napoli forması giyerken takım arkadaşı Melo ile rakip olarak mücadele ettiklerinin altını çizen İsviçreli orta saha, 'Melo ile oynadığımız zaman sahada hep büyük kavgalar ederdik. O sahada büyük bir savaşçı. Şimdi takım arkadaşı olduğumuz için mutluyum. Sahada ben de Melo gibi agresif olabiliyorum. Hırçınlığımdan ve duygusallığımdan bazen gereksiz kart görebiliyorum. Yenilgiyi kabul edemiyorum. Bu benim yapım' dedi.

5+3 YABANCI KURALINI BEĞENMİYORUM

TFF'nin bu sezon uygulamaya koyduğu 5+3 yabancı kontenjanını da yorumlayan Dzemaili, 'Bir yabancı olarak bu kararı beğendiğimi söylemem mümkün değil. Ben bu kararın içinde her zaman 5'inci olmak istiyorum. Zaten üç kulvarda mücadele eden bir takım var. Bir takım olmak için 23 kişi olmak lazım. Mücadelenin olduğu yerde her oyuncuyu ihtiyaç var' dedi.

TARAFTAR VE MEDYA BASKISINA ALIŞKINIM

Galatasaray camiasının 20'inci şampiyonluk ve 4'üncü yıldız beklentisi içinde olmasının üzerinde baskı oluşturmayacağını aktaran Dzemaili, 'Baskı her yerde olur ama ben Napoli'den geldim! Orada da 10 maç kazanırsınız bir maç kaybedersiniz, hemen neden kaybettiniz diyerek eleştiriler başlar. Taraftar ve medya baskısına çok alışkınım. Bu sene çok farklı olacak. Şampiyonluk için ve zaferler için buradayım' yorumunda bulundu.

BAŞKAN ÇOK SAMİMİ BİRİ

Başkan Ünal Aysal ile imza sırasında kısa süreli sohbet ettiğini belirten başarılı oyuncu, 'Başkan benim nereli olduğumu sordu. Ben de 'Totoval şehrindenim' dedim. Benim doğduğum ve büyüdüğüm yerlerden bahsetmesi ve bizi çok çok sıcak karşılaması çok hoşumuza gitti' dedi.

DEVLER LİGİ'NDE BİR GOL BİLE ÖNEMLİ

Dzemailİ , Galatasaray'ın müzesine götüremediği tek kupa olan Şampiyonlar Ligi kupası için 'Şampiyonlar Ligi'ne adım adım bakmalı. Geçen yıl Napoli'de 12 puan toplamış, ama bir gol yüzünden üst tura çıkamamıştık. Orada tek gol bile önemli' dedi.

ZAFER YILI OLUR

Galatasaray camiasının beklentilerinin farkında olduğunu belirten Dzemaili, 'Bu yılı Galatasaray için zafer yılı olarak görüyorum. Bursaspor maçını izledim, sahada iyi bir takım gördüm. İyi çalışırsak 4. yıldız için zafer bizim olur' değerlendirmesini yaptı. Galatasaray'a transfer olduğunu duyan arkadaşlarının taraftarın videolarını kendisine izlettiğini belirten Dzemaili, sarı-kırmızılı taraftarlar için şu yorumu yaptı:

ARENA İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

'Burada mükemmel bir taraftar var. Arena'daki ambiyansı gördüm ve 'Cimbombom' tezahüratları için sabırsızlanıyorum. Eskişehir ve Anderlecht maçlarını heyecanla bekliyorum.'

FENER'E GOLÜM VAR

Derbilerde yaşanan olaylar her yerde aynı. F.Bahçe maçlarının atmosferini biliyorum ve gerçek Galatasaraylı olmak istiyorum

Galatasaray-Fenerbahçe ezeli rekabetini, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Reto Ziegler'den öğrendiğini söyleyen Dzemaili, 'Ziegler iki sene önce G.Saray-F.Bahçe maçlarını ve atmosferlerini bana anlatmıştı. Futbolu futbol yapan zaten rekabettir. Derbilerde saha içinde ve saha dışında yaşanan olaylar her yerde aynı' dedi.

HER ŞEYİMİ VERECEĞİM

Gerçek Galatasaraylı olabilmesi için Fenerbahçe'ye gol atması gerektiği hatırlatmamız üzerine ise Dzemaili şu yorumu yaptı: 'Fenerbahçe'ye gol atmadan gerçek Galatasaraylı olunmuyorsa, ben de şimdiden gerçek bir Galatasaraylı olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Bunu çok istiyorum.'

Sabah

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0