Görüş Bildir
Haberler
'Arda Barcelona'dan Benim Gibi Bir Yıl Sonra Dönmeyecek'

'Arda Barcelona'dan Benim Gibi Bir Yıl Sonra Dönmeyecek'

Batuhan
01.03.2016 - 13:31

Bir dönem Barcelona'nın da kalesini koruyan eski milli file bekçisi Rüştü Reçber, şu an aynı takımda forma giyen milli futbolcu Arda Turan için, 'Orada uzun yılar forma giyeceği inancındayım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli file bekçisi Rüştü Reçber,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) dünyaca ünlü takımı Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Kendisinden sonra Barcelona'da oynayan tek Türk futbolcu Arda Turan'ın başarısının kendilerini de mutlu ettiğini dile getiren Reçber, 'Arda şu an bizim gururumuz, mutlu olduğumuz bir isim' diye konuştu.

Barcelona'da forma giymeyi hep hayal ettiğini ve bunu gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Rüştü Reçber, 'Arda'nın Barcelona'dan benim gibi bir yıl sonra dönmeyeceğini biliyorum. Orada uzun yılar forma giyeceği inancındayım. Arda'nın Türkiye'yi iyi temsil ettiğini söyleyebilirim. Allah yardımcısı olsun kalbimiz ve dualarımız hep onunla olacak' diye konuştu. 

'Futbolcu ihracatını gerçekleştirmemiz lazım'

Reçber, Avrupa'nın birçok ülkesinde Türk futbolcunun forma giyemediğine, bu sayının artması gerektiğine işaret ederek, 'Bakıldığında Avrupa'nın birçok ülkesinde futbolcumuz yok. O zaman kendi içimizde sorgulamamız gerekiyor. Futbolcu ihracatını gerçekleştirmemiz lazım' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Karbonat Erol

bence dönecek hacı. aha yazın bunu kenara