Görüş Bildir
Haberler
'Antikor Kokteyli' İle Gündem Olan Prof. Dr. Ercüment Ovalı: 'Böyle Bir Açıklama Yapmadım'

'Antikor Kokteyli' İle Gündem Olan Prof. Dr. Ercüment Ovalı: 'Böyle Bir Açıklama Yapmadım'

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, kendi geliştirdiği bir antikor kokteyli ile ciğerlerine inen virüsten 72 saatte kurtulduğu iddiasını yalanladı. Ovalı, 'Toplantıda konuşulmuş, kulaktan kulağa yayılmış, benim demecimmiş gibi yazılmış' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeniçağ gazetesinde Adem Değirmenci imzasıyla yer alan habere göre Ovalı, bir toplantıda şunları söylemişti:

'İlaç olarak şu anda dünyada 3 ilaç önemli gelişmeler gösteriyor. Bir de bizim yaptığımız kokteyl antikor var. Bakanlık buna ruhsat vermedi ama ben korona virüs oldum, 5 gün önce. Akciğerlerim tutuldu, diğer ilaçların etkinliğine inanmıyorum ve reddettim. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. günde evime döndüm”

Bu haber sonrası Ovalı bir kez daha sosyal medyada gündem oldu 👇

'Şaşkın ve üzgünüm'

'Şaşkın ve üzgünüm'

Hürriyet'ten Fulya Soybaş'ın 'Böyle bir açıklama yaptınız mı?' sorusuna Ovalı'nın yanıtı şöyle oldu:

23 Nisan’da bir TV kanalına verdiğim röportajdan başka hiç konuşmadım. Bir toplantıda yaptığım bu konuşma da sanki basına demeç vermişim gibi servis edilmiş. Israr ve inatla, anlayamadığım bir şekilde benimle uğraşılıyor. ‘Beni affedin, konuşmak istemiyorum’ dedikçe sanki konuşmuşum, sansasyonel açıklamalar yapmışım gibi haberler çıkıyor. İnanın şaşkın ve üzgünüm. Nasıl bir iştir bu? Anlayamıyorum. Toplantıda konuşulmuş, kulaktan kulağa yayılmış, benim demecimmiş gibi yazılmış. Şunu söyleyeyim böyle bir açıklama yapmadım.” 

Ovalı “Korona oldunuz mu? İyi misiniz? İlaç geliştirdiniz mi?' gibi sorulara ise “Ayrıntıya girmeye gerek yok” diyerek yanıt vermedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
10
7
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?