Görüş Bildir
Haberler
'Ankara Katliamı' Şüphelisi ile Suruç Bombacısı 'El Kaide'den Alınıp Bırakılmış...

'Ankara Katliamı' Şüphelisi ile Suruç Bombacısı 'El Kaide'den Alınıp Bırakılmış...

Onedio Medya
17.10.2015 - 09:51 Son Güncelleme: 17.10.2015 - 11:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara katliamının faillerinden biri olduğu öne sürülen Ömer Deniz Dündar ile Suruç katliamını gerçekleştiren Abdurrahman Alagöz’ün, El Kaide soruşturması kapsamında ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı ve haklarında takipsizlik kararı verildiği ortaya çıktı. Dün Meclis'te basın toplantısı düzenleyen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Ankara Katliamı şüphelisi Yunus Emre Alagöz’ün 2 yıldır tüm telefonlarının dinlendiğini söyledi...

Radikal gazetesinden İsmail Saymaz’ın haberine göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda 26 Aralık 2014’te dava açılırken, Dündar ile Alagöz’ün de aralarında olduğu 19 kişi hakkında kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.

Telefon kaydı: "Belki bu son görüşmemiz"

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de dün Meclis’te basın toplantısı düzenleyerek, Ankara’daki canlı bomba şüphelisi Yunus Emre Alagöz’ün 2 yıldır tüm telefonlarının dinlendiğini söyledi ve bazı kayıtlardan örnekler verdi. 

Erdem, mayıstaki bir telefon görüşmesinde Ankara Katliamı şüphelisi Yunus Emre Alagöz’ün, diğer kardeşi Yusuf Alagöz ile yaptığı konuşmada, “Belki bu seninle son görüşmemiz. Hem Abdurrahman’ın (Suruç bombacısı olan kardeş) hem benim inşallah” dediğini açıkladı.

CHP’li Erdem,  fotoğrafları yayımlanan 21 IŞİD teröristinin emniyet takibi altında olduğunu belirterek, “2013’ten beri dinleniyorlar, ne yapmak istedikleri çok açık bir şekilde biliniyor. 21 kişilik listedeki 2 kişi Ankara katliamını gerçekleştirdi. 19 kişinin eylem gerçekleştirmesini mi bekliyorsunuz?” diye sordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
21
16
12
6
4
0