Görüş Bildir
Haberler
"Ancelotti Morinho Kadar Baskı Yapmıyor"

"Ancelotti Morinho Kadar Baskı Yapmıyor"

Fatih
01.06.2014 - 22:34

"Ancelotti Morinho Kadar Baskı Yapmıyor"

Fransız forvet Benzema, Ancelotti ve eski hocası Mourinho ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Karim Benzema , Real Madrid' in teknik patronu Carlo Ancelotti 'nin eski hocası Jose Mourinho 'ya göre üzerlerinde daha az baskı kurduğunu söyledi.

L’Equipe'e açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki Fransız forvet, Ancelotti'yle birlikte soyunma odasına sakinlik geldiğini söyleyerek İtalyan teknik adamla Mou arasındaki farkları dile getirdi.

Ancelotti'yi 'Huzur' olarak tanımlayan golcü futbolcu deneyimli teknik adam için, 'O oyuncuların üzerinde baskı kurmuyor. Kesinlikle Jose'den farklı methodları var. Mou bunları okuduğu zaman neden bu açıklamaları yaptım diye soracaktır ama her şey göreceli.' ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de mutlu olduğunu dile getiren Benzema Mourinho hakkındaki eleştirilerine şu şekilde devam etti:

'Önceden şaka dahi yapamıyorduk. Ama şimdi arkadaşlarım bana kedi diyor şakalar yapıyor. Kedi ve ya köpek değilim bunlar arkadaşça olan diyaloglar. çok zor günler geçirdim ama üstesinden geldim. Bazı insanlar iyi oyun ile çok iyi oyun arasındaki farkı anlayamıyorlar. Ben normal oyunumu sergilediğim zaman bana zayıf kaldığımı rahatça söyleyebiliyorlar.'

İlk zamanlar çok kötü günler geçirdiğini dile getiren tecrübeli forvet, geleceği hakkındaki spekülasyonlara karşılık Madrid'de çok mutlu olduğunu ve ilerde Cristiano Ronaldo gibi Ballon d'Or'u almak için çok çalışacağını söyledi.

Dünya Kupası'nda Fransa'nın en önemli silahlarından biri olan Benzema, çalışmayı çok sevdiğini ve Ronaldo'yu örnek aldığını yineledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın