Görüş Bildir
Haberler
'Alo Fatih' Medya Bakanı Yapılmış!

'Alo Fatih' Medya Bakanı Yapılmış!

Onedio Medya
11.02.2014 - 19:12 Son Güncelleme: 11.02.2014 - 19:25

'Alo Fatih' Medya Bakanı Yapılmış!

Her gün gündeme bomba gibi düşen kasetlere bir yenisi daha eklendi. Twitter'daki HARAMZADELER adlı hesaptan paylaşılan yeni bir ses kaydı hükümetin medyadaki elini biraz daha gün yüzüne çıkarıyor

Yayınlanan ses kayıtlarında 3 ayrı görüşme var. Kamuoyunun artık 'Alo Fatih' olarak tanıdığı Fatih Saraç'ın Hüseyin Çelik, Taner Yıldız ve Yalçın Akdoğan ile yaptığı iddia edilen görüşmelerde medya üzerinde oyanan oyun gözler önüne seriliyor.

İlk görüşme Hüseyin Çelik ile

Hüseyin Çelik ve Fatih Saraç arasonda geçtiği iddia edilen görüşmede Çelik, Fatih Saraç'ın yeni 'MİSYON'unu tebrik ediyor. Konuşmalardan anlaşılan şu ki Saraç'ın genel yayın yönetmeninden daha üst düzey bir misyonu var ve Hüseyin Çelik'e istediği saatte aramasını söylüyor ve ekliyor, 'Kenan Bey de Fatih de bana bağlı'

İkinci Görüşme Taner Yıldız ile

Taner Yıldız ile olduğu iddia edilen görüşmede Fatih Saraç 'Benim pozisyonum sizin Enerji Bakanlığı'ndaki pozisyonunuz gibi' diyor ve Uludere olayını medyaya taşımamanın gururunu anlatıyor.

Üçüncü görüşme Yalçın Akdoğan ile

Yalçın Akdoğan ve Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen bu konuşmada ise haberlerin önceden nasıl verileceğine karar veriliyor. Haberi yayınladıktan sonra müdahale etmenin güçlüğünden bahsediliyor.

İşte o görüşmeler

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.

Kaynak: http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0