Görüş Bildir
Haberler
"Alexander Milosevic Yankı Uyandıracak"

"Alexander Milosevic Yankı Uyandıracak"

Batuhan
07.01.2015 - 15:33

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, İsveç'in AIK takımından kadrolarına kattıkları Alexander Milosevic'i Anderlecht ve Lazio'nun da transfer etmek istediğini, ancak 22 yaşındaki futbolcunun kendilerini tercih ettiğini söyledi.

Erdal Torunoğulları, siyah-beyazlıların ara transferde renklerine bağladığı ilk isim olan Milosevic'le ilgili kulübün internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.

Transferin Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyen siyah-beyazlı yönetici, 'Takımımıza iyi bir oyuncu kazandırdık. Uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Yurt dışında gönüllü izleme ekiplerimiz var. Onların tavsiyesi izleme komitesindeki Fikret Demirer'in onayıyla kendisiyle ekim ayı sonunda görüşmelere başladık. Yılın son gününe kadar görüşmeleri gizli yürüttük' ifadelerini kullandı.

'Yankı uyandıracak futbolcu'

Torunoğulları, Milosevic'in gelişime açık bir futbolcu olduğunu da vurgulayarak, 'Anderlecht ve Lazio kulüpleri oyuncuyla ilgileniyordu. Anderlecht, bizim önerdiğimiz ücrete yakın bir ücret önerdi ama oyuncu Beşiktaş'ı tercih etti. Kendisiyle yaptığımız görüşmede Beşiktaş'ı çok iyi bildiğini, birçok Beşiktaşlı arkadaşının olduğunu belirtti. Gelecekte futbol dünyasında yankı uyandıracak bir futbolcuyla anlaştığımızı söyleyebilirim. Beşiktaşımıza hayırlı olsun' değerlendirmesinde bulundu.

Eurosport 

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0